Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΜΑΝΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ!

Άκου τώρα αναγνώστη μου τι μου είπε ο σμπίρος μου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.

Επειδή η διοίκησις του δήμου Χαλανδρίου βρίσκεται ως γνωστόν σε αεικίνητη λειτουργία - και δεν είχε κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για να δώσει λύση στο θέμα του καταυλισμού - και προκειμένου να περιορίσει την τεράστια ζημιά που έχει γίνει στην εικόνα της παράταξεως της ΝΔ στην τοπική κοινωνία, ο Ζαφ κινήθηκε προς τον Περιφερειάρχη κ. Καλογερόπουλο για να δοθεί από εκεί η λύση στο πρόβλημα του καταυλισμού και να πιστωθούν επιτέλους μια επιτυχία οι μπλε στο Χαλάνδρι μπας και μπορέσουν να ανοίξουν το στόμα τους και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που έχουν χαθεί από προσώπου γης - έρχονται και εκλογές σε κάνα χρόνο.

Εκεί λοιπόν - στην Περιφέρεια - συνελήφθη σε σύσκεψη (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ πρώην δημάρχου) -  το σχέδιο της μεταφοράς του καταυλισμού στο κτήμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην Πεύκη - Λυκόβρυση.

Ο κος Καλογερόπουλος ανέλαβε να προχωρήσει το σχέδιο και ήρθε κατ΄αρχήν σε επαφή με τον δήμαρχο Πεύκης - Λυκόβρυσης, τον κο Φωκιανό ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλά έδειξε ότι "ήταν μία πρόταση που θα μπορούσε να διερευνηθεί".

(μετάφραση στα ελληνικά: 
"ΤΙ ΘΑ ΔΩΚΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;", σκέφτηκε ο άνθρωπος και καλά έκανε, ώστε να έχει όλα τα δεδομένα για να πάρει τις αποφάσεις του).

Ο κος Καλογερόπουλος τότε ακριβώς  ενημέρωσε τον Αεικίνητο Δήμαρχο Χαλανδρίου κο Γ. Κουράση ότι υπάρχει ελπίς!

Ο σμπίρος μου (που είναι κακό παιδί και δεν αγαπάει τον Ζαφ)  λέει ότι ο Γρηγόρης δεν ήθελε να ενημερωθεί ο Δήμος Χαλανδρίου πριν οριστικοποιηθεί η υπόθεση - γιατί θα το έπαιζε "κατόπιν προσωπικών ενεργειών μου"  αλλά ο ΓΓ της Περιφέρειας θεώρησε ορθότερο να ενημερώσει τον Δήμαρχο Χαλανδρίου για να είναι ... πιο θεσμικός (και να μην πιστωθεί όλη την δόξα ο Ζαφ, λέω εγώ που δεν με νοιάζει το εσωτερικό νταραβέρι της ΝΔ και το ποιος θα ψηλώσει και ποιος θα κοντήνει).

Ε! Ο κος Κουράσης έστησε χορό!
Πήγε και στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου να κοκορευτεί για τις "άοκνες ενέργειές του" που οδηγούν σε happy end ένα από τα πιο δραματικά σήριαλ της πόλης.

Αυτό ήταν! 
Ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. της Πεύκης ενημερώθηκαν ότι πριν να πουν το ΟΚ, στο Χαλάνδρι το έριξαν στους χορούς και τα πανηγύρια και ....

.... ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ! ΕΦΥΓΕ.
ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Τώρα να γράψω και τι μου λέει ο σμπίρος μου ότι έλεγαν κάποιοι σύμβουλοι εκεί στην περιφέρεια;

"Ε με τον ΑΓΚΟΠ λέει, γίνονται μωρέ τέτοιες δουλειές;" έλεγαν.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΚΟΠ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

 ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΕ!!! 

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΛΕΣ ΘΕΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ....

(και μην κάνεις καμιά εξυπνάδα και μας διαψεύσεις ότι εσύ δεν είχες ιδέα για τον σχέδιο. Έχουμε καρατσεκαρισμένη πηγή και θα εκτεθείς, και δεν θέμε).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου