Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ


                                                                                                                 Χαλάνδρι, 18/04/2013


Α.Π. : 7762



- 7η ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ------ 2013


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος (λόγω προθεσμίας) στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 18η Απριλίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΥΠΕΚΑ του έργου ‘Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών του Δήμου Χαλανδρίου’.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΥΠΕΚΑ του έργου ‘Ανάπλαση τριών παιδικών χαρών στο Δήμο Χαλανδρίου’.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΥΠΕΚΑ του έργου ‘Ανάπλαση παιδικής χαράς στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων και Ταϋγέτου στο Δήμο Χαλανδρίου’.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΥΠΕΚΑ του έργου ‘Ανάπλαση μη οικοδομήσιμου χώρου εντός του Ο.Τ. 1192 στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου’.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης του προγράμματος ‘Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015 του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ (Σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων).

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρόσληψης εποχικού προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Πρόγραμμα καλοκαιρινή φύλαξη δημιουργικής απασχόλησης 2013).

Χαλάνδρι 18/04/2013


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ Φ. ΝΟΜΠΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου