Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ - ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ... ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ

Έγινε εχθές η περιβόητη συνάντηση του Δημάρχου Γ. Κουράση με τον υφυπουργό Παιδείας κο Παπαθεοδώρου για το θέμα του 2ου Γυμνασίου.

Η τριμελής αντιπροσωπεία που δέχτηκε ο υφυπουργός ήταν ο Δήμαρχος, ο Γ.Γ. του Δήμου και η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Λίτσα Πισιμίση, ενώ "εκτός" έμειναν οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων της Αριστεράς (Καρατζά, Ρούσσος-Καλομοίρης) και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Η ενημέρωση που έγινε μετά την συνάντηση στους παρευρισκόμενους από τον δήμαρχο ήταν .... ξεκάθαρη:

"Ο υφυπουργός μας δέχτηκε, μας είπε ότι είναι ενήμερος για το θέμα, η γραμματέας του κράτησε σημειώσεις και μας είπε ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέχρι τον Ιούνιο."

Σήμερα στις 8.30 θα γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο - όπως μας ενημέρωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία η κα Κορτέση - γραμματέας του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου "με υπηρεσιακά θέματα" (ακριβώς έτσι μας είπε).

Στην πιεστική ερώτησή μας για το αν το δημοτικό συμβούλιο γίνεται για το θέμα του 2ου Γυμνασίου το γραφείο του Προέδρου επέμεινε ότι δεν γίνεται γι' αυτό αλλά "ίσως τεθεί .... έκτάκτως" (στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Αυτά προ το παρόν.

ΥΓ: Οι ΠΑΣΟΚικές παρατάξεις δεν παρευρέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου