Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ



Το ρεπορτάζ της Πλατείας για την μεθόδευση - όργιο της διοίκησης του δήμου κατά των εργαζομένων στο Αετοπούλειο συνεχίζεται:

1. Ό,τι γράψαμε εχθές επιβεβαιώνεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από εμπλεκόμενους και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση, ούτε σε λέξη του.

2. Μάθαμε από ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ πουλάκι ότι ο πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου θα γυρίσει το έγγραφο πίσω στο Αετοπούλειο, αφού η Τζίνα Πούλου ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ να υπογράψει τις αναφερόμενες στα σχετικά ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ αφήνοντας την διαδικασία στην μέση, βρίσκοντας έτσι το σθένος να αντισταθεί. 
Έτσι χωρίς τις σχετικές αποφάσεις το υπηρεσιακό συμβούλιο δεν μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα.

Μένει στο νέο πρόεδρο του Αετοπουλείου λοιπόν, που θα οριστεί στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (σύμφωνα με πρόσκληση που έχει ήδη κυκλοφορήσει), ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ;

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ο Κώστας Αγγελής, του οποίου η μέχρι σήμερα διαδρομή στον δήμο είναι ταυτισμένη με την ανάληψη των ευθυνών για επιλογές - όργια αυθαιρεσίας  - όπως τα παγοδρόμια  τα χριστουγεννιάτικα αστέρια, του κοινωνικού παντοκοροϊδείου παριστάνοντας τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ;
Αν το κάνει όμως και αυτό δε θα είναι πλέον ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ αλλά "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ". 


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Άκρα του τάφου σιωπή από όλους τους λαλίστατους "θεσμικούς" παίκτες για το θέμα. ΓΑΡΓΑΡΕΣ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ: 

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΖΙΝΑ! ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ! (και ας μην μας βγαίνεις στο τηλέφωνο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου