Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ - ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Το δημοτικό συμβούλιο για συμπαράσταση στους απεργούς εργαζόμενους του δήμου ήταν  διδακτικό και αποκαλυπτικό των θέσεων, της αντίληψης και της νοοτροπίας όλων των τμημάτων του τοπικού συστήματος στον δήμο.

Έχουμε πολλά να πούμε για όλους. Διότι έχουμε το δικαίωμα της κριτικής, πολύ δε περισσότερο όσων έχουν παράξει χρόνια τώρα πολύ περισσότερη κριτική από όση μπορούν σήμερα να καταναλώσουν και τους πέφτει βαριά.

Και θα αρχίσουμε από τον ΠΡΩΤΟ. Τον Δήμαρχο και την "ειλικρινή" συμπαράστασή του στους απεργούς.

 Ο Δήμαρχος Γιώργος Κουράσης λοιπον  - άρτι αφιχθείς εκ Βρυξελλών - στην εισηγητική του ομιλία έκανε το χρέος του μεταφέροντας τα συμπεράσματά του από την συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στην οποία είχε προλάβει να παρευρεθεί.
Στο δεύτερο μέρος της τοποθέτησής του εξέφρασε την ... αμέριστη συμπαράστασή του στους υπό απόλυση εργαζόμενους και βεβαίως στις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του δήμου και στο τρίτο μέρος της τοποθέτησής του, είπε επιτέλους την αλήθεια του τι ήθελε:


"Να κλείσουμε τον δήμο ε, βεβαίως, όλοι μαζί. Εμείς είμαστε μαζί σας, .... αλλά .......
Με μερικές εξαιρέσεις όμως.
Κατ΄αρχήν οι κοινωνικές δομές που πρέπει να είναι ανοικτές για να εξυπηρετούν τους πολίτες, δηλαδή το ΚΑΠΗ, το Δημοτικό Ιατρείο, οι παιδικοί σταθμοί, το αθλητικό κέντρο, το Αετοπούλειο που έχει εκδηλώσεις, το Νεκροταφείο βεβαίως,
Επίσης βεβαίως πρέπει να μην απεργήσει η καθαριότητα διότι είναι θέμα δημόσιας υγείας!
Και κλείνοντας θα ήθελα να σας θέσω και άλλο ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει: Πρέπει να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες διαγωνισμών για αναθέσεις έργων από την τεχνική υπηρεσία με πιο σημαντικά τα έργα των συντηρήσεων στα σχολεία - που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν αυτές τις τρεις μέρες που θα κλείναμε τον δήμο, άρα ανοικτή και η τεχνική και βεβαίως η υπηρεσία προμηθειών για να γίνουν οι διαγωνισμοί.

Ε ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ διότι πρέπει να δείξουμε την αντίθεσή μας στο πολυνομοσχέδιο"!!!!

ΚΟΥΡΑΣΗΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ αναγνώστη μου!

Έτσι όπως τα πήγαινε θα έκλεινε μόνο το .... γραφείο τύπου!
Που έτσι και αλλιώς κλειστό είναι όλες τις μέρες εκτός 1ης και 15 που περνάει από τον δήμο ο Οπτικόπουλος.

Τελικά βέβαια τα μάζεψε πίσω και έκανε άλλη μία .... κωλοτούμπα!

Έχουμε για όλους, αύριο. Και όταν λέμε όλους εννοούμε ΟΛΟΥΣ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου