Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΣΟΦΙΑ ΠΡΙΜΠΕΛΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ





Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι το 1966 όπου ζω μέχρι σήμερα. 

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. 

Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. 

Από το 1989 εργάζομαι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής. Είμαι μητέρα μίας κόρης , φοιτήτριας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.

Η εμπειρία των 25 χρόνων υπηρεσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τη θέση της εργαζόμενης, μου δίνει τις γνώσεις ώστε να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο δήμο που μεγάλωσα και αγαπώ.

Με τον Άγγελο Νταβία γνωριζόμαστε από παιδιά. Λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει το Χαλάνδρι σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας. Γι αυτό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6950426363 
Facebook: Σοφία Πριμπέλη

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

 Επέμεινα πιεστηκά να είναι η σεμνή Σοφία μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια. 

Και ο λόγος δεν ήταν "τα κουκιά"της,  αν και έχει και από αυτά.

Η Σοφία είναι άλλη μια παλιά Χαλανδραία (από Πολύδροσο μεριά) με οικογενειακή παράδοση στην πόλη, είναι άλλη μια εκπρόσωπος της γενιάς των "Ασώτων" (έτσι λέμε την τάξη του 1984 από το 1ο λύκειο μεταξύ μας), αλλά ο κύριος λόγος που επιθυμούσα διακαώς να είναι η Σοφία μαζί μας σε αυτή την μάχη είναι ότι η Σοφία επί 25 συναπτά έτη είναι εργαζόμενη στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο "δίπλα χωριό", την Αγία Παρασκευή, στην δημοτική βιβλιοθήκη, και έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία πάνω ακριβώς στο επίδικο αντικείμενο, εμπειρία που η ομάδα μας την έχει ανάγκη.

Και η Σοφία ευτυχώς, δεν μου χάλασε το χατήρι.

Ευχαριστώ Σοφία για την τιμή και την συμβολή σου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου