Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜE ΠΟΡΕΙΑ






Γεννήθηκα το 1959 στην Αθήνα. 

Είμαι απόφοιτος της Βαρβακείου Πρότυπου Σχολής και της Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Το 1992 άρχισα να ασχολούμαι με τον τοπικό τύπο και τη διαφήμιση στις περιοχές του Χαλανδρίου, του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής. 

Κυκλοφορούσα επι σειρά ετών το περιοδικό Πολιτιστικό Πανόραμα και τον Οδηγό ΒΑ Προαστείων ενώ διοργάνωνα και πολιτιστικές εκδηλώσεις. 

Ασχολήθηκα από το 1999 και με τις διαφημίσεις σε δημοτικούς κινηματογράφους και δημοτικά αθλητικά κέντρα. 

Το 2004 κυκλοφορήσαμε με το Γιάννη Βασιλειάδη το περιοδικό «Συμμετέχω στο Χαλάνδρι». 

Σήμερα συνεχίζω να ασχολούμαι με τη διαφήμιση, την υπαίθρια και την έντυπη και παράλληλα είμαι εξωτερικός συνεργάτης στην εφημερίδα «στην Πλατεία» που εκδίδει στο Χαλάνδρι ο Αγγελος Νταβίας. 

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Η συνεργασία μας στον επαγγελματικό χώρο με τον Κώστα πάει πολύ πίσω στον χρόνο αφού ως κινούμενοι στον ίδιο επαγγελματικό κλάδο υπήρξαμε κατά καιρούς ανταγωνιστές αλλά και συνεργάτες.

Τον Κώστα Παπαδόπουλο ως εκδότη και διαφημιστή στο Χαλάνδρι, τον ξέρει όλη η αγορά, δουλεύει χρόνια πολλά στο Χαλάνδρι αν και Χολαργιώτης.

Τον Κώστα Παπαδόπουλο ως πολιτικό στέλεχος τον ξέρουμε ίσως λιγότεροι.

Γιατί ο ίδιος επιθυμεί να κρατήσει απόσταση από τα πολιτικά δρώμενα και δεν είναι από τους ανθρώπους που εύκολα μπαίνουν σε ψηφοδέλτια.

Ξερω την επιθυμία του, κα οφείλω να την σεβαστώ, οπότε δεν θα αναφέρω περισσότερα περί της δραστηριότητάς του στο κίνημα, που λόγω σεμνότητας ο ίδιος δεν αναδεικνύει.

Μπορείτε όμως να διαβάσετε μερικά άρθρα του στην Πλατεία, αφού στα πρώτα της βήματα είχε την μόνιμη στήλη "Κακά, ψυχρά και ανάποδα" στο τυπωμένο φύλλο, ενώ τώρα επιμελείται της διαφημιστικής σελίδας της εφημερίδας (και φροντίζει να έχουμε τα ... αναγκαία μέσα για την προμήθεια χαρτιού και εκτύπωσης).

Ο Κώστας γνωρίζει πόσο εκτιμώ και πόσο βρίσκω ενδαφέρον να κουβεντιάζω μαζί του και να παίρνω τις πολίτιμες συμβουλές του και απόψεις του - ακόμα και εκεί που δεν συμφωνούμε.

Έχουμε κατακτήσει χρόνια να βρίσκουμε μεταξύ μας - όχι πάντα εύκολα - την συνισταμένη των διαφορετικών μας προσεγγίσεων.

Ο Κώστας είναι ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ συνεργάτης και είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου που αποφάσισε να κάνει το βήμα - σε αυτή την κρίσιμη και δύσκολη μάχη - να είναι στην πρώτη γραμμή δίπλα μας, εκεί που πάντα ήταν, χρόνια πολλά τώρα, από τα μετόπισθεν όμως.


Σε ευχαριστώ Κώστα που με τίμησες.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου