Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ ...

Και εγώ που νόμιζα ότι οι νεοφιλελεύθεροι είναι εκείνοι που βάζουν τις δραστηριότητες, τα κέρδη, την προβολή και το συμφέρον των μεγάλων μονοπωλιακών εταιριών πάνω από το συμφέρον του απλού πολίτη.

Και εγώ που νόμιζα ότι η δουλειά των αιρετών στον δήμο είναι η διασφάλιση της λειτουργίας των δημόσιων χώρων και η υπηρεσία του δημόσιου συμφέροντος

Και εγώ που νόμιζα ότι θέλουμε όλοι - οι αυτοαποκαλούμενοι σοσιαλιστές - να εξασφαλίζονται πόροι για το κοινωνικό σύνολο.

Και εγώ που νόμιζα ότι στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες άθλησης - όσο μπορούμε - για τη νεολαία της πόλης, κάθε μέρα κΙ όχι ΜΌΝΟ  ένα Σ-Κ τον χρόνο,  στους δημόσιους αθλητικούς χώρους.

Και εγώ που νόμιζα ότι άλλο είναι ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ο οποίος αναφέρεται στα δελτία τύπου της NOVA για το τουρνουά (http://www.novasports.gr/Tournament3x3.aspx?a_id=339328&Sport=2) - και άλλο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, που απαντάει ως  αυτόκλητος (?) "συνδιοργανωτής" για λογαριασμό - και βέβαια ως ασπίδα - του Γιώργου Κουράση (ίνα επιβεβαιωθεί απολύτως η τοποθέτησή μας ότι πρόκειται ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ).

Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τον διάλογο και την αντιπαράθεση αυτή, ούτε να παρακολουθήσουμε τις καθημερινές κωλοτούμπες και τους εξυπνακισμούς προς ιθαγενείς, περί υποτιθέμενης αντιπαράθεσης μεταξύ όσων "τα βλέπουν όλα ως μπίζνες" και των "ανιδιοτελών υπηρετών του αθλητικού ιδεώδους".

Θα φέρουμε τα θέματα αυτά επίσημα στο δημοτικό συμβούλιο για να γραφτούν και πρακτικά.

Μέχρι τότε οι λαλίστατοι και αυστηρότατοι με τους άλλους, ανιδιοτελείς, αν θέλουν ας μας απαντήσουν:

- Τα ίδια που ισχύουν για εκείνους τους ανιδιοτελείς, ισχύουν για τους ανθρώπους που το πολεμάνε εκεί στον Σκακιστικό όμιλο, για τον οποίο έκαναν καταγγελία επειδή ο δήμος στεγάζει τις δραστηριότητές τους;
Ή εκείνοι οι ανιδιοτελείς δεν δικαιούνται φράγκο από τον δήμο, αν δεν μπουν υπό "προστασία"; 

- Στο τουρνουά που θα γίνει λοιπόν - με την ΓΝΩΣΤΗ κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες στο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ - τα θέματα νομιμότητας και ασφαλείας των συμμετεχόντων τα αναλαμβάνει ο Γυμναστικός Σύλλογος απέναντι στο νόμο;

Ο "ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ" (κατά δήλωσή του) Γυμναστικός έχει εξασφαλίσει ΑΔΕΙΑ για την διεξαγωγή του τουρνουά;
Γιατί εγώ - που είμαι γνωστός αθλητικός τύπος - μπορεί να πάω αύριο με τρεις φίλους μου - ιδίας με εμένα αθλητικής ιδιοσυγκρασίας - να φτιάξουμε ομάδα, να μπω μέσα, να κάνω τον Πρίντεζη και όπως είμαι αθλητικός και γυμνασμένος να μου έρθει στούφος και να μείνω εκεί.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ;
Γιατί δεν μιλάει ο Δήμαρχος και μιλάει ο Πρόεδρος του Γυμναστικού;

Που μάλιστα όταν είναι για τους άλλους είναι μεγάλος και αδέκαστος ελεγκτής της νομιμότητας - κατά γράμμα;

Αλλά - άντε, πες ότι εμείς οι χοντροί θα αυτοσυγκρατηθούμε και δεν θα πάμε να παίξουμε.

Αν γίνει - ας πούμε μια καταγγελία - και έρθει ένα όργανον και ζητήσει άδεια - που δεν υπάρχει, για λόγους που όλοι γνωρίσουμε - ποιος θα πάει αυτόφορο; Ο Κουράσης ή έχει βάλει .... αυτοφοράκια;

Δηλαδή μερικοί από την τραγωδία στο Λούνα Παρκ στο Ελληνικό δεν έμαθαν τίποτα;

Αντί λοιπόν για την ακατάσχετη βέρμπα και τις επιθέσεις σε εμάς, ας απαιτήσει ο κος Πανταζής από τον δήμο να κάνει σωστά την δουλειά του, αντί να γίνεται - εκών, ακών - ασπίδα των υπευθύνων.

Είπαμε εθελοντές, εθελοντές ....

Αλλά εθελοντή αυτοφοράκια, δεν έχω ξαναματαδεί.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου