Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

"ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ!"....



ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:

ΠΑΝΤΑΖΗΣ: http://pantazisnikos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_30.html

"Δίνουμε μια συμβουλή στο νέο Δήμαρχο Σίμο Ρούσο.


Μην τους αφήνεις να διαλύσουν την πόλη.Βαλε απο τώρα σε όλες τις Διευθύνσεις ανθρώπους δικούς σου γιατι τα έχουν παρατήσει και δυστυχώς οι διευθυντές δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη λειτουργίας της Διεύθυνσης τους."



ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ - ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ - εγκαλούνται γιατί δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη λειτουργίας των αθλητικών χώρων κατά παράβαση των εντολών των οργάνων του κράτους.

ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των αθλητικών χώρων.

Της λειτουργίας που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και η ΓΑΔΑ!

Οι εργαζόμενοι εγκαλούνται γιατί δεν ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ και μάλιστα χωρίς να υπάρχει γι' αυτό απόφαση δημοτικού συμβουλίου ή ΓΡΑΠΤΗ εντολή δημάρχου που να τους προσφέρει στοιχειώδη κάλυψη.

Γιατί ζητήθηκε αυτή η γραπτή εντολή και δεν δόθηκε.

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ - "Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ" ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!
Αυτοί δεν πάνε φυλακή ...

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ "ΛΥΠΑΤΑΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ!

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ουσιαστικά ζητάει - έμμεσα και κεκαλυμμένα - να μετατραπούν οι εργαζόμενοι του δήμου σε αυτοφοράκηδες ανεύθυνων αιρετών.

Πολιτικών που κατάργησαν το Νομικό Πρόσωπο που αναλάμβανε συλλογικά τις ευθύνες για τέτοια θέματα χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες.

Που ολιγώρησαν χρόνια τώρα για να υπάρχουν οι απαραίτητες άδειες λειτουργίας.

Που δεν απαιτούν από τον ΔΗΜΑΡΧΟ της πόλης να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση της καταλληλότητας των αθλητικών χώρων αλλά απαιτούν από τους εργαζόμενους να "αναλαμβάνουν την ευθύνη" ώστε να λειτουργούν οι χώροι για να γράφουν μέλη στα σωματεία και να εισπράττουν συνδρομές από τους δημότες, που τα παιδιά τους όμως θα αθλούνται σε μη κατάλληλους χώρους, χωρίς τους αναγκαίους κανόνες ασφάλειας αλλά με ευθύνη των εργαζόμενων!!!

Που απαιτούν από το νέο δήμαρχο - όχι να λειτουργήσει σύμφωνα με το νόμο, δίκαια και υπεύθυνα  - αλλά "ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ", δηλαδή να ΔΙΧΑΣΕΙ την υπηρεσία, όπως έκανε και ο προηγούμενος.
ΟΠΩΣ ΤΟ 1950 και 1960, την εποχή που θέλουν να επαναφέρουν στο επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού.

Γιατί να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ  ζητάει να τοποθετηθεί στην διαχείριση των αθλητικών χώρων ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ που θα γίνει ο αυτοφοράκιας των συμφερόντων των αθλητικών σωματείων.

ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.
Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο "εκσυγχρονισμός" των "ψευτοεκσυγχρονιστών".

Είναι σταθερότατος στις απόψεις του ο Νίκος. Και δεν υπηρετεί σκοπιμότητες ούτε καιροσκοπεί:

Την μια ζητάει να βγαίνουν έξω από το αθλητικό κέντρο τα σχολικά πρωταθλήματα των σχολείων της πόλης προβάλλοντας την έλλειψη αδειών και απειλώντας με φυλακή τους υπευθύνους αν αυτά γίνουν και την άλλη  ΑΠΑΙΤΕΙ να γίνει το ΙΔΙΩΤΙΚΟ τουρνουά και μάλιστα να γίνει "με ευθύνη των εργαζομένων" που πρέπει  να πάνε αυτόφορο αν χρειαστεί, για να παριστάνει ο δήμαρχος τον δήμαρχο και εκείνος τον μεγάλο αθλητικό παράγοντα που συνδιοργανώνει "μεγάλα events".

Αλλά δεν βάζουν - ούτε ο δήμαρχος, ούτε οι μεγάλοι παράγοντες - στην ώρα τους τους πυροσβεστήρες στην θέση τους, δεν διαθέτουν στην ώρα τους τα ψιλά για την αγορά του απινιδωτή, δεν δίνουν μερικά χρήματα (από το τεράστιο ταμείο των 11 εκ. που λένε ότι αφήνουν στη νέα διοίκηση) για να υπάρχει η άδεια λειτουργίας των αθλητικών χώρων.
(Μου είπε ο Θανάσης Μακρής - που ξέρει - ότι η άδεια είναι υπόθεση 30 με 40 χιλιάδων ευρώ για όλα τα αθλητικά κέντρα. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!)

ΜΟΝΟ ΜΙΖΑΔΩΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΝΙΚΟ!

ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!

ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ - ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ - ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!

Ήδη οι πιο ψαγμένοι στο πολιτικό κουρμπέτι αρχίσαν να μιλούν για σκόπιμη απαξίωση των αθλητικών υποδομών της πόλης που κρύβει προθέσεις ολικής εκχώρησης των αθλητικών χώρων σε ιδιώτες (μέσω καμιάς ΚΟΙΝΣΕΠ άραγε;).

ΛΕΤΕ;
Ελπίζω να μην έχουμε τέτοια ....

ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!

Αλήθεια ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ο κος Πανταζής με τις απόψεις που εκφράζει , σε αυτή την απροκάλυπτη απόπειρα μανιπουλαρίσματος της νέας πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου;

Περιμένουμε να ακούσουμε τις τοποθετήσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων και κυρίως των δύο δημάρχων (απερχόμενου και ερχόμενου) για το θέμα της λειτουργίας των αθλητικών χώρων.

Είμαστε περίεργοι αν για μια τέτοια υπόθεση επίθεσης, τέτοια απροκάλυπτη απαίτηση παράβασης καθήκοντος από εργαζόμενο θα τοποθετηθεί ο σύλλογος των εργαζομένων.

Επισημαίνουμε επι τη ευκαιρία - εν όψει της περιβόητης "αξιολόγησης" - ότι σε μια τέτοια χώρα, με τέτοιους πολιτικούς, με τέτοιες αντιλήψεις που διατυπώνονται ξεδιάντροπα δημόσια περί "δικών" και μη υπαλλήλων, περί υπαλλήλων που αντί να ενθαρρύνονται να κάνουν σωστά και κατά νόμο την δουλειά τους καλούνται ΔΗΜΟΣΙΑ να ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ για να είναι αρεστοί σε αμοραλιστές πολιτικούς,  κάθε συζήτηση περί ουσιαστικής αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων και αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες είναι ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ!

 Εμείς δεν θα γίνουμε αυτόκλητοι σύμβουλοι κανενός.
Διατυπώνουμε δημόσια την άποψή μας για όποιον θέλει να την ακούσει.

Και επειδή το θέμα της λειτουργίας των αθλητικών χώρων είναι τεράστιο ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

1. ΝΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!


2. ΛΗΨΗ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - την Τετάρτη που συνεδριάζει-  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ  ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ.

Οι ευθύνες ανήκουν στους αιρετούς!
Αυτοί πρέπει να δίνουν λύσεις! 

Γιατί τα μεταξωτά βρακιά .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου