Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η I. Κριεκούκη νίκησε στη Μάνδρα - Ειδυλλία

Η μεγάλη νικήτρια και του χθεσινού επαναληπτικού β΄γύρου των εκλογών στο Δήμο Μάνδρας –Ειδυλλίας , είναι η πρώην Δήμαρχος , Ιωάννα Κριεκούκη , που υποστηρίχθηκε και από το ΠΑΣΟΚ.

Μεγάλοι « ηττημένοι» είναι τόσο ο νυν « γαλάζιος» Δήμαρχος Γιώργος Δρίκος , ο οποίος παρότι ήλθε πρώτος στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών , είδε τη δύναμη του σημαντικά μειωμένη σε σχέση με τον περασμένο Μαίο αλλά και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ , Θανάσης Πανωλιάσκος .

Ο κ. Δρίκος , που είχε επανεκλεγεί Δήμαρχος το Μάιο , έχασε σήμερα από την Κριεκούκη με διαφορά περίπου 200 ψήφων .

Την περασμένη Κυριακή , στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών εκλογών είχε λάβει 800 ψήφους λιγότερους σε σχέση με τον περασμένο Μάιο ( 3908 από 4729) .
Η κυρία Κριεκούκη , που την περασμένη Κυριακή , στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών , επικράτησε με μόλις έξι ψήφους του κ. Πανωλιάσκου( ο οποίος είδε κι αυτός τη δύναμή του να μειώνεται) , έδωσε αυτή τη φορά τη μάχη στην τελική αναμέτρηση του β΄γύρου , με πολύ καλύτερους όρους .

Παρότι κι αυτή είχε απώλεια 300 ψήφους ( έλαβε 3266 έναντι 3595 το Μάιο) , η απόσταση που τη χώριζε από τον κ. Δρίκο αποδείχθηκε ότι ήταν αναστρέψιμη και λόγω της πολιτικής φθοράς που έχει υποστεί ο νυν Δήμαρχος όλο αυτό το διάστημα και καταγράφηκε με τη μεγάλη διαρροή ψήφων που είχε .



ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Οι εξελίξεις στον δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Χαλάνδρι.
Θυμίζουμε ότι επηρεάζουν το θέμα της πιθανής μεταφοράς των τσιγγάνων στην θέση Κανδύλι του όρους Πάτέρας, κορφοβούνι στα όρια του δήμου Μεγάρων με τον δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου