Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ: Λέμε όχι στην τρομοκρατία




Λέμε όχι στην τρομοκρατία

Καταθέτουμε συμβολικά 1 ευρώ στην τράπεζα

Θυμίζει δυστυχώς άλλες εποχές η φοβική προπαγάνδα της κυβέρνησης Σαμαρά, καθώς και των εταίρων τους που συγκυβέρνησαν, που παρασύρουν στην ουσία τους απλούς πολίτες να σηκώσουν τις καταθέσεις τους από τις Τράπεζες.

Τον τελευταίο καιρό και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, ο ένας μετά τον άλλο στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού αντί να έχουν την πολιτική ανδρεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, συνεχίζουν την ίδια τακτική τρόμου απέναντι στην πολυχτυπημένη πια μεσαία τάξη.

Δε φτάνει που ξεπούλησαν χωρίς αιδώ τη δημόσια περιουσία της χώρας μας, που άφησαν νέα παιδιά άνεργα και τα ανάγκασαν να ξενιτευτούν, που άφησαν χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, που με τις πολιτικές τους οδήγησαν παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, που κατακρεούργησαν τους νοικοκύρηδες με τον ΕΝΦΙΑ, έχουν και το θράσος να λένε ότι αν ο κόσμος δεν τους ψηφίσει θα καταρρεύσει και το Τραπεζικό Σύστημα. Στην ουσία προσπαθούν να πανικοβάλλουν όσους έχουν μέχρι τώρα επιβιώσει από τη μνημονιακή λαίλαπα για να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι εθνικά απαράδεκτο Πρωθυπουργός να επιτίθεται με τέτοια σφοδρότητα στο τραπεζικό σύστημα της χώρας του.

Ο κόσμος να μη δίνει καμιά σημασία στις Κασσάνδρες.

Με την ιδιότητά του π. Προέδρου της ΟΤΟΕ των εργαζομένων στις τράπεζες, σας καλώ ως συμβολική πράξη στήριξης του τραπεζικού συστήματος και της πατρίδας μας, να καταθέσουμε συμβολικά 1 ευρώ ο καθένας μας στις Ελληνικές τράπεζες.

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την ανατροπή.

Αυτή την εβδομάδα γράφουμε ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου