Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

"Κάηκε" η Βαρκελώνη από τους πανηγυρισμούς - Ο ΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΕΧ;;;;


Προβάρει τα πράσινα ο Λίονελ Μέσι;

Η Βαρκελώνη κάηκε αναγνώστη μου από τους πανηγυρισμούς των οπαδών της μεγάλης Μπάρτσα για το τρέμπλ.

 Και εκτός αυτού ο ελβετός ο Στάνισλαβ ο  Βαβρίνγκας έστειλε τον Νόβακ τον Τζόγκοβιτς για χόρτα (στην κυριολεξία - σε γήπεδο με χόρτα, γιατί το ξερό δεν του πάει του εκ Σερβίας αδελφού) αφού τον πάτησε στον τελικό του Roland Garros.

Έτσι για να τους κάνουν να σκάσουν εκεί στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου που δεν ακούνε τον άνθρωπο του αθλητισμού και δεν αγαπάνε τα σπορ, αναγνώστη μου για να ζήσει τέτοιες στιγμές και το Χαλάνδρι.

Αυτοί οι κατσίβλαχοι, αρβανιτοσπορές δημοτικοί σύμβουλοι  που δεν κατανοούν την σημασία που θα είχε δια την πόλη το να δώσουν όλον τον προϋπολογισμό, τα γήπεδα, τις πλατείες, τα σχολεία, τις δημόσιες αίθουσες και τα έσοδα από τα παγκάρια των εκκλησιών ΣΤΟ αθλητικό σωματείο της πόλης για να κάνει πρωταθλητισμό και να ζήσουμε και στο Χαλάνδρι τέτοιες μεγαλειώδεις αθλητικές στιγμές αλλά και να γνωρίσει όλος ο κόσμος την πόλη, την οποία θα εκπροσωπεί εις τα μεγάλα αθλητικά σαλόνια ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ, που επιτέλους θα κάτσει εκεί που διακιούται: δίπλα σε έναν ομόλογο ίδιου με αυτόν διαμετρήματος, όπως ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου ή ο Randy Rigby (προέδρος της ομαδούλας μπάσκετ του SALT LAKE CITY - της UTAH JAZZ).

ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ! ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!
ΟΧΤΡΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ,  δεν θα σας αφήσουμε έτσι!
TO ' XOYME!

ΝΑ AYTO πρέπει να αποφασίσετε:

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΣΤΑΝΙ ΤΟΝ ΒΑΒΡΙΝΓΚΑ !

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ - ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. (όχι τον Ναδάλ που μου είπε ένας τσίπης συνάδελφος, αυτός είναι στα κάτω του, τον Στάνι θέλουμε στην πόλη).

Επιτέλους το Χαλάνδρι δικαιούται έναν τίτλο GRAND SLAM αναγνώστη μου!

Και ο ΛΙΟ ΝΑΙ, μπορεί να έρθει στην ΑΕΧ άμα το θέλουν αυτοί οι άμπαλοι στον δήμο!
Χωράει άνετα στην ομάδα μπροστά από τον Λειβαρτζινό και  πίσω δεξιά από τον Κανέλλο.

Και για το μπάσκετ; Δεν πρέπει να αφήσουμε έτσι το μπάσκετ:  Να φέρουμε στον ΓΣΧ εκείνον τον αραπάκο, πώς τον λένε να δεις, τον Καρμέλο τον Άντονυ!

ΑΜΕ!

ΥΓ: Τι είπες; Είμαι πιωμένος; ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, που παριστάνει και τον σοβαρό που το ξεκίνησε στο δικό του blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου