Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ

Η ΑΓΩΓΗ - ΤΙΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "Ειδικό Σμβουλο σε θέματα Διοικητικών Διαδικασιών και διεκπεραίωσης ενεργειών για την εκτέλεση έργων σε εργασιακά περιβάλλοντα" του δημάρχου Χαλανδρίου


Η ΑΓΩΓΗ του κατοίκου ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΕ (έχει σημασία για τους γνώστες ότι ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ) και δικηγόρο τον Πόλυ Τακόπουλο (τον δικηγόρο που ανέλαβε από την "επιτροπή κατοίκων" να σώσει το Δουζένη) θεωρεί ότι τον συκοφάντησε αυτή η ανάρτηση.

Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ "ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ!!!!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 

Η "πρώτη φορά ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ" διοίκηση του δήμου, αντί να δώσει απαντήσεις ή διευκρινίσεις έκανε ΑΓΩΓΗ.

Και μετά απάντησε δημόσια, φιλοξενήσαμε την απάντηση ως οφείλαμε απέναντι στην δεοντολογία και την δημοκρατική μας συνείδηση την ίδια μέρα που λάβαμε την αγωγή, αν και αφού είχε γίνει αυτή δεν είχαμε κανένα λόγο να το κάνουμε.

Διότι ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ πρώτα απαντούν ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟ που θεωρούν ότι τους αδίκησε οι απαντήσεις προβαίνουν σε νομικές ενέργειες και μάλιστα όχι κατ' ευθείαν στην αγωγή.

 Και ειδικά αν ερωτώνται - ακόμα και δημόσια - από αιρετό - εξουσιοδοτημένο να τους ελέγχει και να τους αντιπολιτεύεται - οφείλουν ακόμα περισσότερο να απαντήσουν.

 ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ δεν ξέρουν από δεοντολογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου