Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ



Το 2009 φτιαχνόταν το κατάστημα του Μαρινόπουλου στην Δουκ. Πλακεντίας, στον χώρο της πρώην ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ για τους παλιούς.

Ο Ρούσσος πήρε την ντουντούκα - ήταν ακόμα ντουντουκάχης, δεν είχε γίνει δημαρχάρα -  και άρχισε να φωνάζει γιατί ανοίγει SUPER MARKET σε σημείο που από τη νομοθεσία ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ SUPER MARKET αφού ήταν σε εντός σχεδίου πόλης οικόπεδο με πρόσωπο στην Δουκ. Πλακεντίας.

Αν δεν ανοίξει και στην Δουκ. Πλακεντίας δηλαδή SUPER MARKET, μόνο από τους ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" θα αγοράζουμε την φακή μας.

Εδώ άνοιξε άλλο SUPER MARKET - άλλης εταιρίας, σε περιοχή ΑΜΙΓΟΥΣ κατοικίας στο Κάτω Χαλάνδρι και τόση φασαρία δεν έγινε.

Αλλά με τον Μαρινόπουλο είχαν ένα κάτι. Ήταν το ίρτζι τους αυτό το μαγαζί όλων των τότε αρχόντων.

Το μέγα λαϊκό κίνημα διήγαγε περηφανή νίκη (προσωρινά): Η Δημαρχιακή Επιτροπή σφράγισε το μαγαζί και αφού έγιναν τα γνωστά σε αυτές τις περιπτώσεις πολεοδομικά τουρκογύφτικα παζάρια (Και καλά άμα φυτέψεις και δύο δέντρα ΟΚ θα σου δώσουμε την άδεια γιατί το περιβάλλον τώρα προστατεύεται) τελικά ΒΕΒΑΙΩΣ το μαγαζί άνοιξε και λειτουργεί μέχρι σήμερα που η εταιρία πτωχεύει.

Η εταιρία έκανε αγωγή κατά των αποφάσεων της Δ.Ε που σφράγισε το κατάστημα το 2010!

Και αν κερδίσει βέβαια θα ζητάει αποζημιώσεις. ΜΕΓΑΛΕΣ!

Και από το 2010 η διοίκηση του δήμου κατάλαβε μόλις προχθές - σου λέει - ότι η αγωγή δικάζεται την άλλη βδομάδα και δεν θα συγκληθεί μέχρι τότε τακτικό δημοτικό συμβούλιο για να ορίσει δικηγόρο. Και το θέmα πρέπει να έρθει "κατεπείγον" σου λέει, μην πολυσυζητηθεί.

Είναι και οι περίεργοι που ρωτάνε ....

Τους δικηγόρους συνήθως τους ορίζει η ΟΕ αλλά τώρα η υπόθεση είναι μεγάλη και η αμοιβή του δικηγόρου πρέπει να είναι μεγάλη σου λέει και θέλει απόφαση ΔΣ για να την εγκρίνει.

Και από το 2010 το θυμήθηκαν προχθές που η εταιρία κατέθετε αίτηση πτώχευσης.

Τυχαίο;

Μπορεί. Μπορεί και όχι.

Δεν θα κάνουμε κρίσεις και σχόλια διότι πιστεύω ότι δεν πρέπει και εν όψη της δίκης.

Φαίνεται ότι αν δεν είχε γίνει η πτώχευση - λογικά - θα την πηγαίναν για αναβολή την υπόθεση και τώρα .... τρέχουνε!

Πάντως παίζει να πληρώσουμε - από την υπερφορολόγησή μας ως δημότες και μερικά από τα σπασμένα του Μαρινόπουλου.

Θα μάθουμε περισσότερα και θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου