Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!


Μετα τα συναισθηματα εθνικης επαρσης και υπερηφανειας για το κατορθωμα της ΚΟΡΑΚΑΚΗ στους ολυμπιακους του Ριο αισθηματα οργης και αγανακτησης μας κυριευσαν!!
Βλεποντας την προχειρη παραγκα που χρησιμοποιουσε για προπονητηριο στην Δραμα η οργη μας εγινε και αγανακτηση !!
Κανενα ελληνικο κρατος δεν υπαρχει και η ΚΟΡΑΚΑΚΗ ειναι κυριολεκτικα δημιουργημα του εαυτου της , του πατερα της και μερικων χορηγων που την βοηθησαν! Το ελληνικο κρατος των μνημονιων και της λιτοτητας δεν υπαρχει πουθενα!!
Ε οχι και πουθενα!Υπαρχει και παραυπαρχει!!Ειναι εκει στο Ριο οι εκπροσωποι του και περιμενουν σαν τα κορακια για να βγαλουν την φωτογραφια με τους ολυμπιονικες μας!!Αυτους που χωρις αιδω και ιχνος τσιπας παραπεταξαν να προπονουνται σε παραγκες και γυμναστηρια που σταζουν στην πρωτη σταγονα της βροχης ειναι ψυγεια το χειμωνα και ζεματανε το καλοκαιρι..Μια ματια στα σχετικα σατ και στο google θα σας πεισει..
Ειναι παρουσα λοιπον η ελληνικη πολιτεια στις χαρες και τα πανηγυριακαι χοροπηδαει απο χαρα σαν μαιμου,δηλαδη σαν Κοντονης, μπας και φωτισει λιγο την ανυπαρξια της απο το εκτυφλωτικη λαμψη των παιδιων της που τοσο πολυ αδιαφορησε για αυτα!!Ηταν τουλαχιστον προκλητικο και αχαρακτηριστο να βλεπεις πολιτικους τενεκεδες ξεγανωτους τυπου Κοντονη να προσπαθουν να κλεψουν με την εμετικη τους παρουσια και τις μαιμουδιες τους λιγο απο την λαμψη της ΚΟΡΑΚΑΚΗ!
Χιλια μπραβο στο κοριτσι απο την Δραμα που εκανε ολη την Ελλαδα να αισθανθει οτι υπαρχει ξανα!!
Ντροπη και αισχος για τους διαφορους Κοντονηδες και τα χοροπηδητα τους.Σε αυτες τις περιπτωσεις η σιωπη ειναι χρυσος!!
ΥΓ.Πληροφορηθηκα οτι ο δημος εστειλε μπουλντοζες να ξηλωσουν την αθλια παραγκα στην οποια εκανε την προπονηση της η ΚΟΡΑΚΑΚΗ!!Ενα ακομα δειγμα ενοχης της αμαρτωλης πολιτειας σε ολα τα επιπεδα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου