Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ - ΜΕΤΑ ΑΠO ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΕΡΝΑΜΕ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ

 Στις 13 Σεπτεμβρίου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής είχε εκδώσει την απόφαση ορισμού των ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ όλων των υπηρεσιακών συμβουλίων της Αττικής, εκτός από ένα!

Το Δ Υπηρεσιακό. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
Το υπηρεσιακό της περιοχής μας που έχει έδρα τον δήμο Χαλανδρίου.

Μετά από ΕΝΤΟΝΟ παρασκήνιο και ασφυκτικές πιέσεις προερχόμενες ΚΥΡΙΩΣ από το Χαλάνδρι, αφού κάποια διευθύντρια έβαλε λυτούς και δεμένους για να διοριστεί ΑΛΛΑ .....  ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ.
(Ευτυχώς είναι γυναίκα η Γ.Γ. και μάλλον straight, αλλιώς ....)

Σήμερα ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση συγκρότησης του Δ Υπηρεσιακού Συμβουλίου και .... το όνειρο να είναι πρόεδρός του, όπως διέδιδε .... ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

Ήθελε να έχει την εξουσία και να επιβάλλει το στάτους της έστω  και ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ η ... μεγάλη αυτή δημοκράτισσα.

Και βέβαια δεν θα μπορεί να είναι ούτε ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ, στις εκλογές για τους εκπρόσωπους των εργαζομένων στο υπηρεσιακό συμβούλιο, που θα γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου , αφού δεν θα είναι υποψήφια όπως αρχικά πίστευε.

Μάθαμε έφαγε ΠΟΡΤΑ! Δεν είμαστε και σίγουροι, έτσι λένε οι κακές γλώσσες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ;

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΣ;

ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ  &ΟΥΤΣΑ %ΟΥΤΣΑ;

Για την απόφαση συγκρότησης του Δ Υπηρεσιακού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΥΓ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ: Συγχαρητήρια στην Αρετή Γαβριηλίδου για την επιλογή της ως αναπληρωματικό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, είναι αξιόλογη και ΔΙΚΑΙΑ υπάλληλος και στην Φωτεινή την Οικονομίδου για τον ορισμό της στην θέση της Γραμματέως του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

ΥΓ2: Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Χρήστος Μπαμπανιώτης με το βαθμό του Γενικού Διευθυντή αναβαθμίστηκε πλέον, συμμετέχει στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπ. Εσωτερικών που κρίνει Γενικούς Διευθυντές και στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Υπουργείου Εσωτερικών . Συχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου