Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΕΡΕΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ, ΕΙΠΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΕΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

 

Ολόκληρο το τοπικό πολιτικό κατεστημένο, όλες οι παρατάξεις του - κατά εκείνη την απίστευτη ρήση Αλέκου Βαρβέρη στο ΔΣ, την προηγούμενη τετραετία  - συσχετισμού, "που δεν πρέπει να αλλάξει στον δήμο Χαλανδρίου" στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ενέκριναν τα ποσά τα οποία θα προσφέρει ο δήμος στις δύο ηλεκτρονικές δημοπρασίες του ΤΑΙΠΕΔ, αυτές που αφορούν την μίσθωση για 30 χρόνια του ΧΕΥ 8 της Αττικής οδού (ο χώρος που σήμερα στεγάζει την υπηρεσία καθαριότητας δίπλα στο Πέρκιζας, στην διασταύρωση της Αττικής οδού με την λ. Πεντέλης) και την αγορά του ΧΕΥ 9 (κόμβος Δουκ. Πλακεντίας - Ηρακλείτου).

Από εχθές κάθε ανταγωνιστής του δήμου που παρακολούθησε το δημοτικό συμβούλιο ή ζήτησε να δει την εισήγηση της "εμπνευσμένης" διοικήσεως που ήταν στον φάκελο του δημοτικού συμβουλίου άρα ήταν δημόσια ή έχει έναν φίλο στον δήμο,  γνωρίζει σε ποιο ποσό πρέπει να προσθέσει ένα μόνο ευρώ για να γίνει ο υπερθεματιστής που θα "κερδίσει" τα δύο δημόσια ακίνητα και μάλιστα με τίμημα που ουσιαστικά καθόρισε το ίδιο το δημόσιο, ο δήμος Χαλανδρίου δηλαδή!!!

Και που κανείς δεν θα μπορεί να πει κιχ σε σχέση με το ύψος του!
Ούτε για τις χρήσεις του!

Ο δήμος έχει έμμεσα νομιμοποιήσει κάθε εξέλιξη, με μια παιδαριώδη πολιτική.

Θα συγκρατήσω την δημοσιογραφική μου ανάγκη να σας ενημερώσω για τα ποσά ώστε να αποφύγω την αναμενόμενη (αστεία επί της ουσίας μεν, αναμενόμενη δε) επίθεση από τα παπαγαλάκια των συστεμικών παρατάξεων και κυρίως του Συμεών ότι εμείς οι κακοί, διαρεύσαμε τα ποσά και υπονομεύσαμε την προσπάθειά τους υπέρ των ανταγωνιστών του δήμου.

Χαζαμάρες θα πεις αλλά με χαζαμάρες, συκοφαντίες και ψέματα πολιτεύονται, εδώ και χρόνια και επιχειρούν να παραστήσουν τους Σωτήρες.

Μόλις η απόφαση βέβαια ανέβει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα γράψουμε τα ποσά για να τα ξέρεις και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Χαζός δεν είσαι Πλατεία διαβάζεις, εύκολα θα καταλάβεις την αμυαλοσύνη τους.

Και μετά τις 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αη Δημήτρη, που θα λήξει η προθεσμία υποβολής προσφορών για τα δύο ακίνητα στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ, και θα ξέορυμε τον υπερθεματιστή, θα σχολιάσουμε  όχι πλέον την μπουρδολογία και το κουτουτόχορτο που επί μήνες τώρα επιχειρούν να ταΐσουν τους ιθαγενείς και να πείσουν τα αιγοπρόβατα που διατηρούν ψήφο εις το ανώτερον πολιτικόν όργανον του δήμου, να ψηφίζουν κάθε μήνα το αντίθετο από ό,τι ψήφισαν πριν ένα μήνα αρκεί να τους το υποδείξουν ο τσοπάνηδές τους  (Συμεών, Κουράσης, Ανδρεόπουλος, Λαδόπουλος) ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των πολιτικών επιλογών του Συμεών και το κόστος για τον δήμο Χαλανδρίου και τον μέσο Χαλανδραίο δημότη που αποδεχτηκαν τα καλά παιδιά του συστήματος.

ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ  ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ - ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ - όπως έκαναν όλοι σχεδόν οι δήμοι της χώρας την δημόσια γη με δωρεάν παραχώρηση από το ΤΑΙΠΕΔ και να επιτρέψουν στον Συμεών να μπει αμαχητί και αυτοβούλως σε διαπραγμάτευση για την αγορά ή μίσθωση δημόσιας γης με δημόσιο χρήμα προϊόν υπερφορολόγησης όλων μας, όλων των κατοίκων αυτού του δήμου ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ.

Και υπογραμμίζω το "να διεκδικήσει ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ" διότι κάποιος αρχάγγελος του καιροσκοπισμού και της παραπληροφόρησης έγραψε ότι "υπάρχει ομάδα δημοτικών συμβούλων που επιλέγει να διεκδικηθούν οι δύο ΧΕΥ με μη νόμιμα μέσα" .

Ενώ εμείς είπαμε απλώς ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΟΥΣ (2 ΧΕΥ και αλάνα) με παραχώρηση και τίποτα περισσότερο. Για ποια παρανομία ομιλεί το παπαγαλάκι;

Ο ίδιος βέβαια αρχάγγελος του καιροσκοπισμού και της διαστρέβλωσης μιλάει για "διεκδίκηση παραχώρησης" της αλάνας του νομισματοκοπείου.

Γιατί άραγε δεν προτείνει και γι' αυτή να την "αγοράσει" ο δήμος "νόμιμα" - σαν καλός, ρεαλιστής  και νομοταγής παράγων που είναι - και όχι να την διεκδικήσει με τον  ίδιο"παράνομο" τρόπο που προτείναμε εμείς - οι μη ρεαλιστές, οπορτουνιστές που πρέπει να πάμε σπίτια μας - να διεκδικηθούν  οι ΧΕΥ;;;;

Δεν υπάρχει ΛΟΓΙΚΗ απάντηση συνδημότη μας γιατί δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό που ο Συμεών   μόνος του, χωρίς καν απόφαση δημοτικού συμβουλίου, ενέπλεξε τον δήμο, την συμμετοχή του δήμου δηλαδή σε μια ηλεκτρονική δημοπρασία για αγορά ή εκμίσθωση δημόσιας γης, επιλογή  για την οποία αναγκάστηκε να φανερώσει όλα του τα κρυφά πολιτικά όπλα, βάζοντας ακόμα και τον μονίμως απόντα Ανδρεόπουλο να βάλει πλάτη στο τέλος, μαζί βεβαίως με το σύνολο της συντηρητικής παράταξης στον δήμο, την πολιτική της οποίας εφαρμόζει.
Αναγκάστηκε ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ!

Η αλήθεια είναι μία και παρά την δεδομένη δική μας μειοψηφική αντίθεσή για καταβολή έστω και ενός ευρώ στο ταμείο των δανειστών για δημόσια γη, η αλήθεια αυτή θα είναι το αποτέλεσμα της δημοπρασίας:   

Έτσι και χαθούν οι δύο χώροι για τον δήμο στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες ο Συμεών πρέπει να παραιτηθεί την ίδια μέρα και να πάει να γίνει μόνιμος κάτοικος Καρύστου Ευβοίας, εκεί που έχει το εξοχικό του και στέλνει τους κάδους.

Αν ο δήμος τους κερδίσει και καταβάλει το τίμημα που εχθές αποφάσισαν, η ζημιά θα είναι βέβαια μικρότερη αλλά και πάλι εσύ θα έχεις διπλοχαρατσωθεί σε σχέση με δημότες άλλων δήμων συνδημότη, επειδή ο Συμεών ήθελε να είναι το καλό και υπάκουο παιδί της τροϊκανής κομμαντατούρ και δεν πήγε καν να διαπραγματευτεί την παραχώρηση, έχοντας μια ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην κωλότσεπη.
Για να μην μιλήσουμε για την ισχυρότερη διαπραγμάτευση του δήμου υπό της πάνδημης αγωνιστικής κινητοποίησης των Χαλανδραίων.

Αυτά ήταν όμως "νόμιμα μέσα διεκδίκησης" πριν γίνει ο νουντουκάρχης δήμαρχος!
Τώρα είναι παράνομα.

Το είπε ο παπαγάλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου