Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Και ξαφνικά η διοικησάρα "επικαιροποιεί" (sic) την Εγκεκριμένη από το 2014 μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου




Η ώρα της αλήθειας για την πόλη μας ήρθε.

Η διοικησάρα κάνει τελικά - αφού πρώτα περιπλανήθηκε σε διάφορες πειραματικές και μεσσιανικές  - σε αυτό που έπρεπε να έχει κάνει - πρώτη της δουλειά, όπως της είχε επισημάνει η δημοτική κινησούλα "Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία" δια του εκπροσώπου της και μεγάλου ηγέτου της γνωστού στα πέριξ ως "Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ" : 

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΠΣ που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, ενώ τόσο ο Συμεών Σουλτάνος όσο και Γερολυμάτος Πασάς έχουν επί κατ' επανάληψη ότι δεν χρειαζόταν, όταν χτυπιόμαστε.

Βέβαια - όπως θα αποδείξουμε με αδιάσειστο τρόπο, τώρα το κάνουν κατόπιν εορτής, όχι για να συζητηθεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης για την πόλη αλλά για να νομιμοποιηθούν οι τρέλες που έκαναν με την μελέτη του Πεύκο Πολίτη, την υποτιθέμενη ψευδοκατάργηση της Ελ. Πεντέλης και την επιλογή τους να υπηρετήσουν τις υπαγορευμένες από την κεντρική διοίκηση καιτ ην Κομμαντατούρ πολιτικές σε βάρος των συμφερόντων των Χαλανδραίων ιδιοκτητών και βέβαια και πρωτίστως ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την χωροθέτηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον ΧΕΥ 9.

Θα τα πούμε όλα αναλυτικά - η μελέτη των προτάσεών τους έχει ξεκινήσει και βέβαια θα τα πούμε πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης ώστε οι εκπρόσωποι των φορέων της πόλης να πάνε σε αυτή ενημερωμένοι σφαιρικά και να αποφευχθεί ο μονόλογος της διοικησάρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΠΣ το 2014 που είχε ψηφιστεί από την τότε πλειοψηφία Κουράση - ολόκληρη ακόμα, έχουν ψηφίσει και όλοι οι μετέπειτα αντάρτες Λαδόπουλου εκτός του Βασίλη Σταύρου, ολόκληρη την παράταξη Ανδρεόπουλου, την παράταξη Παττακού και την παράταξη του Νίκου Πανταζή.

Ενδιαφέρουσα η στάση της Αντίστασης, όπου ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ (τώρα το επικαιροποιεί βεβαίως, δεν το αναθεωρεί, διότι τώρα είναι Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, όπως κατ΄επανάληψη έχουμε υπογραμμίσει και βέβαια πρέπει να είναι ΟΛΟΙΜΑΖΙ στις στρατηγικές επιλογές, όπως ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ.

Άλλωστε η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ έγινε λίγο αργότερα όταν ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ την ανάρτηση της πολεοδομικής μελέτης ένταξης του Πεύκο Πολίτη - ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ βεβαίως (θα τα θυμηθούμε όλα αναλυτικά, τις επόμενες μέρες ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, όχι μόνο επί της διαδικασίας. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ έχει σημασία για να αναδειχθεί η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μερικών, μερικών.

1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης σας καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 20η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00.

Θ Ε Μ Α

1. Μελέτη Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Δήμου Χαλανδρίου - Επικαιροποίηση Β2 Σταδίου της μελέτης: Υποβολή προς Διαβούλευση του τεύχους, των συνοδευτικών χαρτών και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) ώστε να επανεπιβληθούν στο Τμήμα Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την 23η Iανουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2).

 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου