Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Βραβείο Γυναικείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από την 1st Tecnology Team Chalandri του 1ου Γυμνάσιου Χαλανδρίου


Η ομάδα του 1ου Γυμνασίου: Γιαννέ Ιφιγένεια, Καμπά Ελένια, Κατσαούνοσ Δημήτρης,  Παντελάρος Νικόλας με υπεύθυνο καθηγητή τον κύριο Παπαγεωργίου Σωτήρη

H Ομάδα μαθητών  1st Tecnology Team Chalandri  του  1ου Γυμνασίου Χαλανδρίου κατέκτησε το "Βραβείο Γυναικείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού",  συμμετέχοντας στην τελική φάση του Εθνικού Διαγωνισμού «Land Rover 4x4 in Schools»,  που πραγματοποιήθηκε  5-7 Μαΐου 2017, στο Κέντρο Καινοτομίας του The Mall Athens, στο Μαρούσι.
Η Ομάδα πήρε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Land Rover 4x4 in Schools»  και αφού διακρίθηκε στα προκριματικά στις 9 Απριλίου 2017, με συμμετοχές πολλών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων από όλη την Ελλάδα, έφθασε στον Τελικό, όπου κατέκτησε το "Βραβείο Γυναικείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού".

Το «4x4 in Schools» είναι ένας από τους μεγαλύτερους διεπιστημονικούς διαγωνισμούς τεχνολογίας και ρομποτικής στον κόσμο και συμμετείχαν μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια όλης της Ελλάδας.   Σκοπός του διαγωνισμού είναι οι μαθητές να αποκτήσουμε εμπειρικά και με ομαδική δουλειά,  βασικές γνώσεις πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά, αλλά και γνώσεις Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, όπως ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός business plan, η αξιοποίηση του Μarketing και της προώθησης προϊόντων, μέσω των Social Media, παρουσιάσεων και της δημιουργίας εκθεσιακού περιπτέρου.
 Την Ομάδα 1st Tecnology Team Chalandri υποστήριξαν στην τελική φάση του διαγωνισμού, ο Δήμος Χαλανδρίου,  το «Τύπωσέ το», το Super Market Σκλαβενίτης και το φαρμακείο της κας Άννας Παπαδάκη, τους οποίους ευχαριστούμε.

https://www.facebook.com/4x4-in-schools-eef-1836846179866530/?ref=page_internal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου