Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ



ΜΕ χθεσινό  "ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ" του Συμεών προς την Διεύθυνση Οικονομικών πληρώνονται οι συμβασιούχοι για την εργασία που προσέφεραν στους δημότες τον Ιούνιο, μετά την αρνητική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που φόβιζε (δικαιολογημένα ίσως) τους Υπηρεσιακούς. όπως με ενημέρωσε μόλις η διευθύντρια Οικονομικής Υπηρεσίας.

 ΠΟΛΙΤΙΚΑ εμείς ως παράταξη θα προτείνουμε επίσημα το εντέλλεσθε αυτό του Ρούσου να καλυφθεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου - ελπίζουμε να είναι ομόφωνη - ώστε να μην αναλάβει προσωπικά την αποκλειστική και συνολική ευθύνη, αν ποτέ υπάρξει καταλογισμός. αφού εφάρμοσε - ως έχει υποχρέωση - τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Υπάρχουν στιγμές που το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αναλαμβάνουμε την ευθύνη" δεν πρέπει είναι επικοινωνιακό τρικ και δεν χωράει ούτε αντιπολίτευση, ούτε μικροπολιτική.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, όταν καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για θέματα που οι ευθύνες δεν είναι μόνο δικές του δεν πρέπει να είναι μόνος του, λέμε εμείς οι ρομαντικοί του αυτοδιοικητικού θεσμού.

Και εμείς δεν είμαστε σαν εκείνους που "απ' τους άλλους θεν παληκαριά, οι ίδιοι όμως λερώνουν τα βρακιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου