Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΑΝΤΕ! ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ!

 

Ο CEO της ΗΕΙΝΕΚΕΝ, μια τρελή μικρή Ολλανδέζα, δήλωσε ότι η Νιγηρία είναι ασφαλέστερη χώρα για τις δραστηριότητες της ετιαρίας του από την Ελλάδα.

(Heineken CEO: Nigeria Is A Safer Place For Our Company Than Greece)

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ;;;
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Αυτή η φλωρολουλού λοιπόν έχει δίκιο.

Διότι κατά παράβαση των εντολών του και των συμφερόντων του, για κάποιο αδιανόητο δια την αντίληψή του CEO της πολυεθνικής λόγο στην Ελλάδα αφήνουν να κυκλοφορούν και άλλες μπύρες και μάλιστα υπάρχουν καταστήματα που τολμάνε να τις πουλάνε κιόλας!

(΄Όσοι έχουν διοικήσει ένα περίπτερο θα καταλάβουν τι εννοώ. Πριν μόλις μερικά χρόνια αν είχες περίπτερο, ψιλικατζίδικο, ταβέρνα κλπ η "Αθηναϊκή" Ζυθοποιία - η εν Ελλάδι δηλαδή ολλανδική πολυεθνική - δεν σε άφηνε να πουλάς και άλλες μπύρες αν ήθελες να έχεις και τις δικές της στο μαγαζί σου  - ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑΣ ΘΕΣΗΣ λέγεται αυτό).

Και σε αυτή την αποικία, που ακόμα ο homo evropeus δεν την έχει κάνει ένα κανονικό κράτος ευρωπαϊκό, ασφαλές για τις μπίζνες αυτής της μικρής Ολλανδέζας σαν τη Νιγηρία, που θα απαγορεύει να βγαίνει και να διακινείται ελληνική μπύρα (τριτοκοσμικά πράγματα, άκου ελληνική μπύρα)  εχθές βγήκε μια δικστική απόφαση που - ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ δηλαδή - ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ HEINEKEN και την AMSTEL, ύστερα από προσφυγή στην δικαιοσύνη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΒΕΡΓΙΝΑ.

(Καταδικάστηκε η Heineken να πληρώσει 26,7 εκατ. ευρώ στην μπύρα Βεργίνα)

Και η HEINEKEN-AMSTEL πρέπει να σκάσουν 26,2 εκατομύρια ευρώπουλα στην ΒΕΡΓΙΝΑ!
ΟΥΠΣ!
Πες είναι ευρωπαϊκή χώρα τώρα αυτή; Να επιτρέπει να σπάνε τα μονοπώλια;;; ΑΙΣΧΟΣ!

Οπότε δίκιο έχει η Ολλανδική Φλωράντζα να λέει ότι η Ελλάδα δεν είναι ασφαλής χώρα για τις μπίζνες του.

Να τις μαζέψει και να πάει στο καλό!

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και εμείς ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ (που πίνουμε μπύρες και είμαστε και κοιλαράδες) δεν πρόκειται να ξανακουμπίσουμε τα προϊόντα του!

ΒΕΡΓΙΝΑ, VAP, ΕΖΑ, ΝΗΣΟΣ, ΖΕΟΣ και πολλές άλλλες και ..... ΠΟΙΑΑΑΑ ΑΜΣΤΕΛ ΡΕ!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΨΗΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ ΤΟΥ, που ΚΑΠΟΤΕ ήταν καλή και τώρα την έχει κάνει σαν τα μούτρα του!


Και θα σου πω ένα μυστικό μεγάλε ΟΛΛΑΝΔΕ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗ  για να ξέρεις: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ  ΟΙ HOMO EVROPEUS!

Αυτοί είναι ΦΛΩΡΟΙ σαν εσένα και είναι του αντιαλκολικού και του fit.
Άντε να πιουν καμιά RADLER στην παραλία, με πρόσθετο χυμό λεμόνι για να μην τους βαρέσει όλη μέρα αν δεν πιουν παγωμένο τσάι.

 Mε λίγες εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνεται ο κανόνας από μερικούς δικούς μας που αλλαξοπίστησαν στα γεράματα αλλά δεν ξέχασαν τις εφηβικές τους συνήθειες. ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες το γάλα ότι είναι σε λάθος πλευρά.

Ενώ έχεις δει εμάς που δεν είμαστε homo evropeus πώς πάμε στην παραλία;; Με το ψυγειάκι μας τίγκα από αυτό που θες να πουλήσεις.

Αλλά τώρα;;;; ΒΑΠ,  ΒΕΡΓΙΝΑ, ΕΖΑ, ΖΕΟΣ κλπ εμείς!

ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!

ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ!


ΥΓ - Προς τους γνωστούς 25 του ΣΥΡΙΖΑ: Το άρθρο είναι απόλυτα υβριστικό, σεξιστικό και ρατσιστικό. Κάντε μας μια καταγγελία και εμάς - όπως κάνατε στην ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ, να μας φτιάξετε λίγο σας παρακαλούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου