Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΠΑΣΟΚ - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΠΟΥΛΙ ......


ΤΟ ΒΙΟΛΙ

ΤΟ ΠΟΥΛΙ

Με επιστολή του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης του ιστορικού κόμματος προς το aftodioikisi.gr το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να τοποθετηθεί υπεύθυνα και τεκμηριωμένα για το πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ που κατατέθηκε στην βουλή.

Επειδή πάντα παρακολουθούμε με εξαιτρετικό ενδιαφέρον τι λέει το πρώην κομμα μας για τα μεγάλα αυτοδιοικητικά θέματα. Πόσο μάλλον για ένα θέμα όπως οι  ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις λειτουργίες των δήμων και τις υπηρεσίες που προσφέρουν αυτές στους δημότες, τους πολίτες που πάντα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του  Πανελλήνιου "Σοσιαλιστικού" Κινήματος.

Σας παρουσιάζουμε την επιστολή που αντιγράφουμε βεβαίως από το aftodioikisi.gr με την αξιοπρόσεχτη κριτική στο πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ:

Προς τον κ. Χ. Βούζα, διευθυντή της ιστοσελίδας www.aftodioikisi.gr
Αξιότιμε κύριε Βούζα,

Σας γράφω για να σας συγχαρώ για την αίσθηση του χιούμορ που έχετε.
 Στο σημερινό σας δημοσίευμα για το τελευταίο επεισόδιο του Survivor που μεταδίδεται καθημερινά επί δύο χρόνια από το ΥΠΕΣ και αφορά το περίφημο «πολυνομοσχέδιο – σκούπα», συνοδεύσατε το ρεπορτάζ σας με μια φωτογραφία, όπου απεικονίζεται ένα πουλί (γεράκι ; αετός ; χαρταετός 😉 να πετάει με ανοιγμένα φτερά μπροστά από το Υπουργείο στην Πλατεία Κλαυθμώνος. 
Ο συμβολισμός είναι προφανής : Δύο και πλέον χρόνια μετά την ανάρτησή του στο opengov από τον κ. Βούτση (16 Ιουνίου 2015 – το είχε καταθέσει και στη Βουλή στις 27 Ιουλίου 2015), ένα χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση μιας διαφορετικής βερσιόν από τον κ. Κουρουμπλή (δημοσιοποίηση 28/06/ 2016, άλλη βερσιόν στο opengov 26/08/2016) και τρεις μήνες μετά τη δημοσιοποίηση μιας ακόμα εκδοχής από τον κ. Σκουρλέτη (στις 03/04/2017, δυο μέρες μετά την Πρωταπριλιά…), ευχόμαστε, μετά από ένα σύντομο και ανώδυνο πέρασμα από το ΓΛΚ, να δούμε το πολυνομοσχέδιο να κουρνιάζει στο Κοινοβούλιο (σαν αδύνατο πουλί που θα έλεγε κι ο Ζαμπέτας).

Μετά τιμής,

Γιάννης Φ. Ιωαννίδης, Γραμματέας Τομέα Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης ΠΑΣΟΚ

http://www.aftodioikisi.gr/politiki/pasok-dio-xronia-meta-irthe-epitelous-polinomosxedio-ota-pouli/ 


ΥΓ: Το γνωστό κίτρινο φατσάκι των emoticons δεν έχει βγει εκεί κατά λάθος, το είχε βάλει ο γραμματέας στην επιστολή του!!!!

Yeah! 
💓💓💓💓👏👏👏👅💋💋💚💚💚💛💛💛💜💜💜😂😃😇😈😉


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου