Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΠΕΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ


Εξαιρετική πραγματικά η απόπειρα του Αντώνη να μας φωτίσει για το νεοφιλελευθερισμό και να τον ξεπλύνει.
Είναι προφανές ότι διαφωνώ μαζί του.

Και με μερικές επισημάνσεις του Κομπότη - εχθές είχα σοβαρές διαφωνίες αφού ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ντε και καλά ότι έχει δίκιο όποιος βρίζει τον Συμεών και πρέπει να υιοθετείται ό,τι λέει.
Η δικιά μας η κριτική έχει σαφές πρόσημο δεν είναι υιοθέτηση κάθε κριτικής από όπου και αν προέρχεται.
ΕΙΔΙΚΑ αν μιλάμε για ΨΕΜΑΤΑ προερχόμενα από .γνωστούς λασπολόγους, συκοφάντες και πλαστογράφους που όντας σε δύσκολη θέση αυτή την περίοδο, έχουν υιοθετηθεί πολιτικά και τεθεί υπό καθεστώς προστασίας της - εν ζωή - ηγεσίας της ΚΟΚΚΙΝΟΠΡΑΣΙΝΗΣ αυτοεξυπηρέτησης που έχει αναλάβει την προστασία όοολοου του παλιού κατεστημένου.

(Κάντε λίγο κράττει να τελειώσει η ΕΔΕ, μην εκτίθεστε λόγω άγχους να την καλύψετε. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Νταβίας speaking).

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Ο Αντώνης  σήμερα με εντυπωσίασε με τις διατυπώσεις του και την προσέγγισή του περί νεοφιλελευθερισμού.
Τελικά έχουν γίνει σαν τους ΚΝΙΤΕΣ της εποχής μας.
Κάνουν το άσπρο μαύρο!

Μετά λοιπόν τα γνωστά ιδεολογήματα περί του "κακού" δανεισμού (σε ποιον ρε Αντώνη χρωστάει όλος ο πλανήτης όμως;;;;) , της κακής φορολογίας που ταΐζει τεμπέληδες και των περιορισμών - δια του συνδικαλισμού και των νόμων  - της "ελευθερίας"  να ανοίγουν νέες επιχειρήσεις όπου και όπως να ' ναι, από τους ιδιώτες, με κεφάλαια προερχόμενα από  δανεισμό και κρατικές ή κοινοτικές (πάντως ΔΗΜΟΣΙΕΣ) επιδοτήσεις ή από ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες, με κεφάλαια δηλαδή προερχόμενα από το αντικείμενο της φορολογίας (αφού εκείνοι οι ελάχιστοι που έχουν το χρήμα - και τους χρωστάει ο πλανήτης -  δεν επενδύουν ΠΟΤΕ στην παραγωγή και την καινοτομία αλλά τα διαθέτουν μέσω χρημοτοπιστωτικών προϊόντων και κάααθονται να απολαμβάνουν την δουλειά των άλλων μέχρι να αποφασίσουν να τους κλείσουν, αν δεν τους αποδίδουν αρκετούς τόκους) ή ακόμα κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι οι "επενδύσεις" γίνονται ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ άλλων κρατών (FRAPORT - DEUTCHE TELECOM κλπ)   διαβάσαμε και την εξαιρετική διατύπωση για το ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

"Θεωρεί (ο νεοφιλελευθερισμός) ότι ο κύριος ρόλος του κράτους είναι να παρέχει σε όλους τους πολίτες δικαιώματα και πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Κοινωνική Πρόνοια, ο Πολιτισμός, η Δημόσια Διοίκηση, η Δικαιοσύνη, η Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια."

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι να παρέχει το κράτος ΔΩΡΕΑΝ δικαιώματα πολύ περισσότερο όχι ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΝΟΙΑ κλπ.

"Να παρέχει δικαιώματα και πρόσβαση" γενικώς.

ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ βεβαίως ο πολίτης και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ του παρέχει ο νεοφιλελευθερισμός την δυνατότητα.

Αρκεί να πληρώσει "σεμνά και ταπεινά κα νοικοκυρίσια" με τα 450 ευρώ το μήνα μισθό που θα του δώσει ο .... επενδυτής αν είναι καλό παιδί και δεν κάνει απεργία.

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ!

Λογικό να μην πείθεται ούτε ο νεοδημοκράτης με αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου