Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΗΡΩΟ

 

Για να αποφύγουν ο Αεικίνητος και ο αρμόδιος δια τον πολιτισμό Κώστας Αγγελής, να κάνουν περιττούς διαγωνισμούς και προσκλήσεις ενδιαφέροντος για την "διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων"  - δηλαδή την παραχώρηση ολόκληρης της πλατείας σε ιδιώτες που την μετέτρεψαν σε ένα μεγάλο και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ λούνα παρκ ήρθαν σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλανδρίου, τον τότε πρόεδρο Γ. Ασημακόπουλο και τον τότε αντιπρόεδρο Νίκο Πράσσο (σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Ανδρεόπουλου) και τους έβαλαν να ζητήσει ο Εμπορικός Σύλλογος την πλατεία για να διοργανώσει - Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - εκδηλώσεις.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα του συλλόγου.
Και ο σύλλογος - ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της τότε διοίκησης του δήμου, της διοίκησης Κουράση και την απόλυτη στήριξη των Ανδρεόπουλων - ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ και μάλιστα ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ για να βάλει παιχνίδια και ένα παγοδρόμιο πάνω στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη.

Να εδώ κάνεις κλικ για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεώτεροι.Για να διαβάσεις τους όρους της σύμβασης.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΑΝΟΥΑΤΟΥ!


Αυτός ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ -ΟΠΤΙΚΟ, ΑΥΛΙΚΟ του Κουράση γύριζαν στο Χαλάνδρι και μας χάλαγαν διαφημιστικά συμβόλαια την ώρα που ο δήμος αναλάμβανε τις οικονομικές υποχρεώσεις  του νοικιάζονταν το παντοκοροϊδείο!!!!

Στο θέμα που έβγαλε η Πλατεία αναφέρθηκε και το ΠΑΡΟΝ τότε:

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ!


Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε το θέμα που είχα αναδείξει η ΠΛΑΤΕΙΑ (ποιος άλλος) έθεσε η Καρατζά.

Απαντάει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο Αεικίνητος και ο Αγγελής.

Τι λένε;
¨Ελα μωρέ, ένας μόνο αντιδρά, όλοι οι άλλοι είναι σύμφωνοι (ο ένας ήταν ο Ακατανόμαστος).

"ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΗΡΩΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ" είναι η τοποθέτηση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (Ρούσσος - Καλομοίρης).

"ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ οι αντιδράσεις - λέει ο Ασημακόπουλος συνεπικουρούμενος από τον Αγγελή. Τόση ευαισθησία πια για το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη; Σιγά. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΗΣΙΑ" είπαν!!!!!
(Μετά έγραψε το βιβλίο για τους ναούς ο Κώστας Αγγελής).

Ε βέβαια! Εκκλησίες, αγάλματα, δημαρχεία στην πλατεία; Τι τα θέλουμε;
SALT LAKE CITY!!!

Να τους ξαναβγάλεις διοίκηση του δήμου ΜΠΑΠΟΥΙΝΟ, να τα δώσουν όλα "τσάμπα" σε ιδιώτες για να κάνουν ανάπτυξη της οικονομίας (της οιγογενειακής τους οικονομίας)

Η πολεοδομία παρεμβαίνει και επιβάλλει 40000 πρόστιμο στον δήμο, αφού το παγοδρόμιο έχει στηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Το κράξιμο από την ΠΛΑΤΕΙΑ είναι ευθέως ανάλογο του θράσους τους.

ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕεεεεεεεε!


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ  - που θα τα πούμε και γι' αυτούς ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΛΥΘΗΚΑΝ.

(Δηλαδή ο Καλομοίρης που φώναζε "πέρασε έξω" από το δημοτικό συμβούλιο έγινε συναινετικός δημοκράτης, μη χέσω;;;;)

Ο Συμεών πλέον - όταν μιλάει και αντιπαρατίθεται με τους Κουρασικούς  - μιλάει ΜΕ τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΑ τα οποία δεν ήθελαν καν να συζητήσουν προεκλογικά.

Θα πει το "ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΑΣ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ. Θα είναι αργά άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου