Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ή ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΗΣ

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα λοιπόν.

Η δίκη Ρουπακιά έγινε δίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Οι αντιφασίστες από όλο το πολιτικό φάσμα έθεσαν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ αίτημα να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου ως εγκληματική οργάνωση. 

Η δίκη ξεκινάει και διακόπτεται, αρχίζει και ξαναρχίζει τρία χρόνια τώρα. Σα να μην θέλει κανείς να τελειώσει.

Προχθές ξαναξεκίνησε λοιπόν με κατάθεση - λένε τα ΝΕΑ, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  και πολλά άλλα Μ.Μ. Εξημέρωσης - του πρώην Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, τον Πρόεδρο της Προέδρου, του συζύγου της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, εκείνης της αντιφασίστριας που έχει διαχειριστεί το δημοτικό συμβούλιο - αρχικά την αντιπολίτευση και στη συνέχεια ακόμα και τους συμβούλους της πλειοψηφίας - με τον ...... "αντιφασιστικό" τρόπο που ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και έχουν καταγγείλει.

Διαβάζω στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την κατάθεση του Θ. Πισιμίση που αναδεικνύει το .... έγκλημα της Χρυσής Αυγής:

«Βρισκόμουν στο Χαλάνδρι με τη σύζυγο και την εγγονή μου, Σάββατο πρωί. Είδα τους ανθρώπους να έρχονται από μακριά, φώναζαν συνθήματα. Κοντοστάθηκα να δω τί συμβαίνει. Ήταν γύρω στα 50-60 άτομα, άνδρες και γυναίκες, περίπου 35-40 ετών, οι περισσότεροι νεαροί. Φώναζαν “λευτεριά στους φυλακισμένους αγωνιστές” και “πατρίδα, τιμή, ΧΑ”. Κατάλαβα ότι ήταν της Χρυσής Αυγής. Έκαναν πορεία και μοίραζαν φυλλάδια. Όλο ο κόσμος βγήκε από τα μαγαζιά να δει τί γίνεται» κατέθεσε και συνέχισε: «Όταν κατάλαβα για τί πρόκειται όλοι ένιωσαν ένα μούδιασμα, εμένα δεν με φόβισαν, έχω μια πολιτική γνώμη και άποψη. Ενοχλήθηκα από το κλίμα του φόβου και εξοργίστηκα. Θεώρησα υποχρέωσή μου να αντιδράσω».

ΔΗΛΑΔΗ 60 ΑΤΟΜΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΥΝΘΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ - όπως όλοι ξέρουμε - ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ.

Θεώρησε υποχρέωσή του να εμποδίσει την έκφραση των άλλων που "φώναζαν συνθήματα". .

Δηλαδή αν ήταν ΚΝΙΤΕΣ τι θα τον κάνανε αν έκανε αυτό; 

Αν ήταν ΟΝΝΕΔΙτες;

Αν ήταν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;

Τι θα του έλεγαν; "Καλά κύριε Πισιμίση θα φύγουμε αφού δεν θέλετε;"

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ "ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ";

Άσε την παραμύθα. Εξισώνω τον ΥΠΟΥΛΟ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΜΟ με τον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Και μάλιστα ισχυρίζομαι ότι ο πρώτος είναι πιο επικίνδυνος.

Και μην ξεχνάς ότι αυτό το "ένιωσα υποχρέωσή μου να εμποδίσω αυτό με το οποίο διαφωνώ" δεν έχει γίνει μόνο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Χαλάνδρι από την μηνύτριά μας ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ, που ζήτησε  (ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) από την δικαιοσύνη να φιμώσει την ΠΛΑΤΕΙΑ, πριν η πρόεδρος του προέδρου επιχειρήσει να φιμώσει το δημοτικό συμβούλιο.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ;;;
Ότι άμα κάνουν πορεία και πάει κανείς να τους εμποδίσει αντιδρούν;
Γιατί εγώ νόμιζα ότι ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του Φύσσα, έχουν κάνει ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ,  ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, ΒΙΑΣ κατά εργαζομένων, συνδικάτων και μεταναστών. Όχι; 

Δεν ήξερα ότι το έγκλημα - που θα επέλεγαν να προβάλλουν όοοοολα τα σοβαρά Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης θα ήταν .... ότι έδωσαν μια σφαλιάρα στον πρόεδρο της προέδρου που - όπως ο ίδιος λέει - πήγε και εκείνος να αυτοδικήσει.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ή ΟΧΙ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου