Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Περιστέρι με όλους ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Δελτίο Τύπου

ΗΡΩ ΖΕΡΒΑΚΗ
Περιστέρι με όλους
ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τις τελευταίες μέρες, ο Δήμος Περιστερίου, ολόκληρη η πόλη και το πανελλήνιο, παρακολουθούν την απελπισμένη προσπάθεια της Διοίκησης του κ.Παχατουρίδη με επικοινωνιακά τεχνάσματα να προσπαθεί να ξεφύγει από τον όλεθρο.

Ο κ.Παχατουρίδης συνεχίζει να χρησιμοποιεί επικοινωνιακά τεχνάσματα, προσπαθώντας να αποκρύψει την αλήθεια:

· Δηλώνει ότι πρόκειται για προβοκάτσια

· Παρασκευή βράδυ προσπαθεί να κατεβάσει από τη Διαύγεια την απόφαση

· Διαβάζοντας την ανακοίνωση δημοτικής συμβούλου της Παράταξής μας, αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι νόμιμο και συγκαλεί Έκτακτη Οικονομική Επιτροπή

· Δηλώνει ότι «όποιος έχει φταίξει να πληρώσει παραδειγματικά»

· Παρουσιάζεται και ζητά παρέμβαση του Εισαγγελέα, ενώ έχει ήδη οριστεί αυτεπάγγελτα Εισαγγελέας για την υπόθεση

· Διενεργεί ΕΔΕ, παρότι ο ίδιος και η Διοίκησή του είναι ελεγχόμενοι

· Δημοσιοποιεί αποσπάσματα από τις καταθέσεις των υπαλλήλων στη διενεργούμενη ΕΔΕ

· Δηλώνει ότι έλαβε επιστολές από τους υπαλλήλους

Στα κρίσιμα ερωτήματα που οφείλει να απαντήσει ο κ.Παχατουρίδης τηρεί «σιγή ιχθύος».

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο η Παράταξή μας θα τον καλέσει να δώσει τις απαντήσεις. Ταυτόχρονα δηλώνουμε ΚΑΙ δημοσίως ότι ζητήσαμε να καταθέσουμε στον αρμόδιο Εισαγγελέα φακέλους με στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι η «εμφιλοχώρηση» αποτελεί παγία τακτική της Διοίκησης Παχατουρίδη.

Σε ένα πράγμα μόνο θα συμφωνήσουμε με τον κ.Παχατουρίδη: Στην ανάκληση της απόφασης από την Οικονομική Επιτροπή, χρησιμοποιείται ως αιτιολογία ότι «εμφιλοχώρησε σφαλμα στους όρους» (της διακήρυξης του διαγωνισμού). 
Διαβάζοντας το Λεξικό Μπαμπινιώτη, βλέπουμε την έννοια της λέξης: «εμφιλοχωρώ = (ελληνιστική λέξη ἐμφιλοχωρῶ (-έω) «συχνάζω ευχαρίστως» <ἐν+αρχ. φιλοχωρῶ (-έω) «αγαπώ κάποιον τόπο, συχνάζω ή μένω εκεί»<φιλόχωρος «αυτός που αγαπά κάποιον τόπο» (μαρτυρείται ως ελληνιστικό) <φίλος+χῶρος)».

Για τον κ.Παχατουρίδη και τη Διοίκησή του, σχόλια όπως «Κώστα, τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το» «συχνάζουν ευχαρίστως» στα κείμενα των Διακηρύξεων των Διαγωνισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου