Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΡΧΗΓΟ

ΠΟΔΙΤΣΕΣ

Η ανέγερση του νέου Δημαρχείου του Χαλανδρίου ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, στον "χώρο ανέγερσης δημαρχείου" - όπως επίσημα και με ΦΕΚ χαρακτηρίζεται το δημοτικό ακίνητο στην 25ης Μαρτίου και Γεωργίου έχει πλέον ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ αποδοχή του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.

Ακόμα και οι ιστορικά αντιμαχόμενες το δημαρχείο δημοτικές παρατάξεις πείστηκαν ή απλά αφουγκράστηκαν την πόλη και τους κατοίκους της που πλέον - ελέω της ΠΛΑΤΕΙΑΣ και της παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - κατανόησε και αποδέχτηκε ότι η ανέγερση του νέου Δημαρχείου δεν είναι μια "πολυτέλεια" για την πόλη αλλά μια τεράστια οικονομία στο δημοτικό ταμείο, το οποίο ματώνει προς όφελος τριών ιδιοκτητών των νοικιασμένων κτιρίων (Κεντρικό δημαρχείο, τεχνική υπηρεσία, παντοκοροϊδείο).

Η επικαιροποιημένη μελέτη είναι έτοιμη, προχτές το μεσημέρι οι μελετητές - οι οποίοι είχαν κερδίσει τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό του 1999, την παρουσίασαν στους δημοτικούς συμβούλους .

(Στην παρουσίαση θα επανέλθουμε μόλις παραδοθεί η μελέτη - τον Ιανουάριο του σωτηρίου έτους 2018 για να την δεί ο δημότης Χαλανδρίου.)

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ .... "ΜΑΧΕΣ"

Και αφού κανείς από το δημοτικό συμβούλιο δεν βρέθηκε, δεν επέλεξε, δεν τόλμησε να πει ότι η ανέγερση του νέου δημαρχείου δεν είναι προς το συμφέρον της πόλης η "έγκυρη" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σήμερα ανακάλυψε τον ..... ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΣΙ!

Εκείνο το ξεχασμένο "αυτοδιοικητικό" στέλεχος που έβαλε φωτιά στον δήμο και τον ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί ακόμα χρόνια όταν "ανακάλυψε" το 2010 - με καθυστέρηση 3 χρόνων ότι δεν ξέρει πού βάζει την υπογραφή του.

Εκείνος ο ενττολοδόχος της Φιλικής Εταιρείας που παρίστανε τον "ανεύθυνο" αντιδήμαρχο.

Εκείνο το ΠΙΛΑΦΙ που παρέλαβε την μελέτη για το δημαρχείο το 2006, ως αντιδήμαρχος, πλέρωσε ένα μύριο από δικά σου λεφτά .... για να την πετάξει.

Το πολιτικό μπροστινάρι των ιδιοκτητών που θησαυρίζουν από τα ενοίκια!!!!!

Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ!

Η ΚΟΝΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Με την ιδιότητα του "τέως" - ξεθάφτηκε από το πολιτικό περιθώριο για να φιλοξενηθεί στην "έγκυρη" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του "έγκυρου" ΣΚΑΙ για να βγει ο τίτλος του άρθρου "ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ από το .... 1999".

ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΚΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ: Η ΜΑΧΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ.

ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΠΟΛΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

Η ΚΟΝΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ.

ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ που έχει υποσχεθεί ότι το θέμα θα τελειώσει μέσα στο 2018.

ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ και οι βρεγμένες σανίδες δεν απειλούν κανένα ΚΩΛΟ.

Ο ΒΑΣΙΟΣ μια φορά έγινε αντιδήμαρχος και το έστειλε .... εις το πυρ το εξώτερον.

Η ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ δεν μπορεί να υπερασπιστεί πλέον τα συμφέροντα που εξυπηρέτησε, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ τις υπηρεσίες του ΔΗΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ που ο Δήμαρχος Χαλανδρίου αναβάθμισε τον Βάσιο σε συνομιλητή του μέσα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και αντιπαρατέθηκε μαζί του δια των στηλών της μεγαλύτερης εφημερίδας της χώρας.

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΞΕΡΕΙΣ, ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ και έτρεμε σαν το ψάρι.

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΟΥ!

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ να δούμε πόσοι μπαμπουίνοι θα σε ψηφίσουν.

Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ για να της ξανακάνεις ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ.

ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΉΚΑΜΕ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου