Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ?


· Το 1950: Ιδρύεται η ΔΕΗ. Γρήγορα απορροφά τα περίπου 400
ιδιωτικά εργοστάσια παραγωγής ρεύματος που λειτουργούν στις διάφορες περιοχές της χώρας. Γίνεται κρατικό μονοπώλιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας..

· Το 2001 : Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ μετατρέπει τη ΔΕΗ σε ιδιωτική ανώνυμη εταιρία και την εισάγει στο χρηματιστήριο.

· Το 2014 : Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να πουλήσει ένα μέρος της ΔΕΗ.

· Στις 2 Ιουλίου 2014 : Ο κ. Τσίπρας δηλώνει « Το ξεπούλημα της ΔΕΗ αποτελεί προμελετημένο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...Εκείνοι που μας κυβερνούν 40 χρόνια θέλουν να εκποιήσουν τον δημόσιο πλούτο της χώρας σαν να είναι τσιφλίκι τους...Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η ΔΕΗ θα ξεπουληθεί».

· Τον Δεκέμβριο του 2017 : Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
ανακοινώνει την απόφαση της να πουλήσει σε πρώτη φάση ένα μέρος της ΔΕΗ.

Το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ και η «αριστεροδεξια» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενώ κατακεραυνώνουν τη ΝΔ για τη δεξιά, τη φιλελεύθερη οικονομική της πολιτική, στην πράξη προχωρούν σε επιλογές που θα ζήλευε ακόμη και η Θάτσερ. Εφαρμόζουν αυτό που καταγγέλλουν και το βαφτίζουν αριστερή φιλολαϊκή πολιτική.

Είδες η ΔΕΗ, που γίνεται ο καταλύτης να αντιληφθούμε το παιγνίδι που παίζουν τα αστικά κόμματα , όχι μόνο πίσω από την πλάτη μας, αλλά και μπροστά τα μάτια μας. Όλα την ίδια αντιλαϊκή και προδοτική πολιτική εφαρμόζουν, καταγγέλλοντας το ένα το άλλο, έχοντας την βεβαιότητα , ότι ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου.

Όποιος δεν καταλαβαίνει ας αυτοχαρακτηριστεί και ας παραδεχτεί ότι είναι άξιος της μοίρας του .

Δεν είναι δυνατόν, δημοκράτης πολίτης να δέχεται τόσο απροκάλυπτη προσβολή της νοημοσύνης του και να τους ξαναψηφίσει ως νεκροθάφτες των παιδιών του και της πατρίδας του.

Όποιος κρατά τα κλειδιά της ΔΕΗ κρατά και τα κλειδιά της Χώρας και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον λαό της.

Ηρεμήστε, σκεφτείτε και πάρτε αποφάσεις, γιατί έρχεται βαρβαρότητα

Οι καιροί ου μενετοί
ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου