Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "WASTE FOR THINK" ΚΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ;;;



Περίεργες συμπεριφορές της διοίκησης του δήμου Χαλανδρίου καταγγέλλει πρώην - πλέον - εργαζόμενος - χειριστής μηχανήματος καθαριότητας του ευρωπαϊκού προγράμματος WASTE for THINK και  η πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου, που εχθές πήρε πρωτοβουλία και ενημέρωσε τηλεφωνικά τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα:
Η σύμβαση του συγκεκριμένου εργάζόμενου που πληρωνόταν από το .... πολυδιαφημισμένο, πιλοτικό, super duper ευρωπαϊκό πρόγραμμα - των 250 χιλιάδων ευρώ - για την καθαριότητα της πόλεως, έληγε στις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

Δύο μέρες όμως πριν λήξει η σύμβαση ο (πρώην πλέον;;;;) εργαζόμενος βρήκε την πόρτα του αμαξοστασίου καθαριότητας, όπου εργαζόταν, ερμητικά κλειστή και φυλασσόμενη, ειδικά  για τον ίδιο, σύμφωνα πάντα με όσα ενημέρωσε η Πρόεδρος του ΔΣ των Εργαζομένων Ελένη Κούκα τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων εχθές αλλά και το ρεπορτάζ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, αφού συνομιλήσαμε και με τον ίδιο τον εργαζόμενο.

"Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ" ήταν αυτό που του ανακοινώθηκε, ενώ το δωμάτιο που είχε ακόμα και τα προσωπικά του είδη ήταν κλειδαμπαρωμένο με λουκέτα.

Μα η σύμβασή μου λήγει σε δύο μέρες" αντιτείνει ο εργαζόμενος, ο οποίος - φαίνεται - ότι διεκδικεί την παράταση της σύμβασής του είτε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, είτε στους ΙΔΟΧ του δήμου Χαλανδρίου, αν δεν υπάρχει κονδύλι στο WASTE 4 THINK.

Η Πρόεδρος του ΔΣ των Εργαζομένων ενημέρωσε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης:

" Στο W4T είχε ιδιότητα χειριστή μηχανήματος αλλά μπορεί να καλύψει θέση οδηγού που έχει προκηρύξει ο δήμος για ΙΔΟΧ (οκτάμηνο) αλλά η διοίκηση δεν τον θέλει γιατί δεν τα έχει καλά με τον αντιδήμαρχο που λέει ότι δεν του καλύπτει τις ανάγκες της υπηρεσίας.
 Εγώ μίλησα με υπηρεσιακούς παράγοντες στο κτήμα  όμως, που λένε ότι έκανε καλά την δουλειά του"  ενημερώνει η πρόεδρος των εργαζομένων εχθές τον Νταβία.
Και συνέχισε:
"Το θέμα θα το φέρουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αφού το συζητήσουμε στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων τις προσεχείς μέρες".

Προφανώς δεν θα πάρουμε θέση - ακόμα - για το θέμα.

Οι απόψεις μας για τοW4T και τις άλλες "πιλοτικές" μπούρδες είναι γνωστές.

Πιλοτικά εφαρμόζονται για έξι μήνες  και πίσω δεν αφήνουν παρά απολυμένους, γκρίνια  και πεταμένα λεφτά σε ταξιδάκια αναψυχής.

(Σοβαρή εφαρμογή πιλοτικών προγραμμάτων σημαίνει να είναι ΕΤΟΙΜΟ- το επόμενο, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, βήμα - αλλά αυτά είναι σε άλλες δημοκρατίες, όχι στην μπαμπιουινική δημοκρατία της Γραικίας.) (ΣΣ1)

'Οσο για το θέμα της "συμπεριφοράς" της διοίκησης του δήμου προς τον εργαζόμενο ... εμείς δεν ξεχνάμε το  "ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ..."

Θα περιμένουμε να ακούσουμε και την άλλη πλευρά, την οποία προκαλούμε σήμερα να απαντήσει.

ΣΣ1: Και μια και μιλήσαμε για "ΠΙΛΟΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ" Ευρωπαϊκών προγραμμάτων,, θυμήθηκα (έχω αυτή τη διαστροφή ρε αναγνώστη μου - ΘΥΜΑΜΑΙ ο παλιοκερατάς)  την πιλοτική εφαρμογή του "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" - που υλοποιήσαμε από την κατάπτυστη ΦΛΥΑ τότενες που είμαστε .... πλυντήριο  (των ευθυνών της ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).
(Σου δείχνανε εμάς να έχεις να ξεσπάς τα νεύρα σου για να περνάς αθόρυβα από τον πάγκο τους, ξέρεις εσύ).


Το πρόγραμμα αυτό για την τρίτη ηλικία , μετά την αρχική, πιλοτική - χρηματοδοτούμενη από τους κουτόφραγκους - εφαρμογή ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ σε όλους τους δήμους της χώρας που παλιά έλεγαν Ελλάδα.

Εφαρμόζεται ακόμα - συνεχώς από το 2008 -9 μέσω των ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;;;;

ΟΧΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ .... ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ! 

Ο δήμος του ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ!

Όπου η προηγούμενη - φουχτελικότερη του Φούχτελ διοίκηση - ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ το πρόγραμμα ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΥΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ για να δείξει στον Κυριάκο και τον Φούχτελ ότι εδώ είμαστε τα καλύτερα παιδιά, κάνουμε οικονομίες και πηδάμε τον ιθαγενή στην υπερφορολόγηση για να μαζεύουμε λεφτά στην τράπεζα να έχουν να παίρνουν οι δανειστές.

Πολιτική που στηρίχτηκε από τις μεγάλες (μνημονιακές) δυνάμεις της εποχής της - όπως την λέγαμε εμείς - διοίκησης ΑΝΔΡΕΑΣΗ.
Όλα τα "καλά παιδιά" μαζί.

 Οπότε ΣΤΟ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ, μετά την πιλοτική εφαρμογή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ - εθελοντικά και από μόνοι μας  - το "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" .

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ .....

ΣΤΟ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ τα ευρωπαϊκά προγράμματα είναι χάντρες για τους ιθαγενείς,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥME ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου