Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ


«Θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο, τα μεσάνυχτα proχθες, όταν τουρκική ακταιωρός εμβόλισε ελληνικό περιπολικό σκάφος του Λ.Σ., χωρίς θύματα στο πλήρωμά του, ευτυχώς. Σήμερα (εχθές) ο Ερντογάν εκτόξευσε απειλές και για αεροπορικές επιδρομές στην Ελλάδα ενώ συνεχίζεται η τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ που εμποδίζει τον πλου πλωτού γεωτρύπανου. Όντας πιά πραγματικότητα η ύπαρξη γιγαντιαίων ενεργειακών κοιτασμάτων στις ελληνικές ΑΟΖ.

Αυτά συμβαίνουν ενώ η ελληνική Βουλή βυθίζεται συνέχεια στον βούρκο του μεταχρονολογημένου σκανδάλου Νοvartis, τον οποίο αποχέτευσε η κυβέρνηση Τσίπρα. Οδηγώντας σε περαιτέρω απαξίωση την Πολιτεία και την Πολιτική.

Ταυτόχρονα, η τουρκική επιθετικότητα όσο δε βρίσκει αποφασιστική απάντηση κλιμακώνεται ενώ πολιτικά απομονώνει περικυκλώνοντας την Ελλάδα στην Βαλκανική, έχοντας σύμμαχό της την Αλβανία που προωθεί τον αλυτρωτισμό της «Τσαμουριάς» και, αναδεχόμενη την υπεράσπιση των αλυτρωτικών διεκδικήσεων της FYROM.

Όμως ο ελληνικός λαός και το ελληνικό έθνος, με δύο διαδοχικές μαζικές, ακομμάτιστες και ενωτικές εκδηλώσεις τους, στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης 21/1/2018 και στο ιστορικό συλλαλητήριο της Αθήνας 4/2/2018, δήλωσαν παρόντες, με πάθος και ορμή. Παρά τις λυσσώδεις μειωτικές, απειλητικές και χλευαστικές αθλιότητες του Συστήματος, της διαπλεκόμενης διαφθοράς και της ιδεοληπτικής λιποταξίας, του διχασμού και της προδοσίας. Οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την πατρίδα τους γιατί την αγαπούν. Διότι από τα βάθη των αιώνων έχουν μάθει να είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Όσοι Εφιάλτες και αν σέρνονται ανάμεσά τους.

Σε αυτά τα δύο συλλαλητήρια αναδείχθηκαν και ηγέτες, ο Φ. Φράγκος και ο Μ. Θεοδωράκης που παρότι σιχαμερά και χυδαία συκοφαντήθηκαν από εργολάβους του Συστήματος ήταν οι μόνοι που εξεδήλωσαν ευθαρσώς και επωνύμως την λαϊκή-εθνική, την πατριωτική βούληση, με ευρύτατη μαζική αποδοχή τους. Ομοίως επιχειρήθηκε η απαξίωση και των επώνυμων μαζικών πολιτιστικών σωματείων που διοργάνωσαν τα συλλαλητήρια.

Καθώς όμως η Τουρκία διαρκώς επιτίθεται και από την υφισταμένη πολιτειακή ηγεσία της χώρας υπάρχει συνεχής οπισθοχώρηση, δημιουργείται ΚΕΝΟ πατριωτικής πολιτικής ηγεσίας. Αυτό το κενό είναι ζωτική ανάγκη να καλυφθεί. Εκείνοι και όσοι τολμούν να υπηρετήσουν τα λεγόμενά τους ας αναλάβουν την συνέπεια των λόγων τους. Να σαλπίσουν παλλαϊκή-πανεθνική συστράτευση, υπεράνω κομμάτων και ιδεολογιών για την σωτηρία της Πατρίδας μας. Μαζί τους και όλοι όσοι έχουν απαιτήσεις και κριτικές να στοιχηθούν στρατιώτες, τιμώντας την Πατρίδα αντί το Εγώ τους. Χρειαζόμαστε στρατό, αρχηγούς διαθέτουμε και είναι αναλώσιμοι.

Να προχωρήσουμε σε ένα νέο ενωτικό-ακομμάτιστο, παλλαϊκό-πανεθνικό, πατριωτικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ:

ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ-ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ-ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ!

Τα παράσημα και τα γαλόνια δίνονται μετά τον πόλεμο.

Νίκος Καραβαζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου