Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ


ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Επιστρέφουμε τους αναληθείς χαρακτηρισμούς περί κατήφορου και μικροπολιτικής της Ένωσης μας και διαψεύδουμε τις κατηγορίες περί προσωπικών προσβλητικών επιθέσεων ενάντια σε αιρετούς οποιασδήποτε Δημοτικής Παράταξης.

Το έργο και τη δράση μας την κρίνουν οι γονείς των μαθητριών και μαθητών του Χαλανδρίου.

Απευθύνουμε δημοσίως αίτημα να τεθεί άμεσα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου ως θέμα συζήτησης τα ζητήματα Παιδείας που απασχολούν τους γονείς και τους Συλλόγους Γονέων Χαλανδρίου τους οποίους εκπροσωπούμε ως Δευτεροβάθμιο Όργανο τους.

Καλούμε δε, τους γονείς να παρευρεθούν στη συζήτηση αυτή.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Με ανάρτηση επιστολής στο blog της Ένωσης ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ του ΔΣ διαφοροποιείται από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Ένωσης Γονέων.
Εμείς δεν θα συνεχίσουμε γιατί είναι ανούσιο να μιλάς με ανθρώπους που θεωρούν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ότι μπορούν να προσθέτουν μία λέξη για να δημιουργούν εντυπώσεις όπως κάνανε στην πρότασή τους " διαψεύδουμε τις κατηγορίες περί προσωπικών προσβλητικών επιθέσεων ενάντια σε αιρετούς οποιασδήποτε Δημοτικής Παράταξης".
Εμείς δεν μιλήσαμε για ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιθέσεις. Μιλήσαμε για αναίτιες και ανοίκειες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ επιθέσεις
Τους θυμίζουμε τι έγραψαν στο πρώτο κατάπτυστο κείμενό τους:

"Από την συνάντηση έλαμψαν δια της απουσίας τους οι εκπρόσωποι του «Περικλή» και των Δημοτικών Παρατάξεων, με φωτεινή εξαίρεση τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Γ. Καλομοίρη και Θ. Αλεξίου, γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και επικριτικά σχόλια."
..........................................................................................

Συμπερασματικά: Διαπιστώσαμε ότι τα ζητήματα της Παιδείας ενδιαφέρουν πολύ λίγους από τους εμπλεκόμενους φορείς"

Αυτό είναι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ λοιπόν. Και τέλος πάντων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ οι ΑΡΧΗΓΑΡΕΣ της Ένωσης να κρίνουν εκείνοι αν και πότε έχουν δικαίωμα οι αιρετοί να προσβάλλονται.
Κάποιοι δεν έχουν τον δικό τους ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟ, τι να κάνουμε. Είναι πιο ευαίσθητοι.

Η συντήρηση του θέματος από την Ένωση της Πετράκου νομίζω ότι δείχνει σε κάθε καλόπιστο αν παίζουν ή όχι παραταξιακό - κομματικό παιχνίδι.

Και βέβαια η ένταξη θέματος στο δημοτικό συμβούλιο - μέσα σε αυτές τις συνθήκες - είναι προφανές σε κάθε λογικό άνθρωπο ότι στόχο ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Οπότε αυτό το αίτημα ίσως πρέπει να ικανοποιηθεί ..... εν ευθέτω χρόνο και όχι άμεσα, διότι ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ αν πιαστούμε μαλλί με μαλλί, όπως τελικά φαίνεται ότι επιθυμεί η Ένωση που συντηρεί το θέμα με πόλεμο ανακοινώσεων.
Και ελπίζω σε αυτό να συμφωνεί μαζί μου η μεγάλη λογική πλειοψηφία των γονέων.


ΥΓ 2: Κάποιοι από τον χώρο της εκπαίδευσης - που μίλησα το Σ-Κ - μου λένε ότι υπάρχουν "σχεδιασμοί" για πρόκληση αναταραχής και καταλήψεων στα σχολεία από συνδικαλιστικές δυνάμεις και των καθηγητών, που προσπαθούν να βάλουν μπροστά τους μαθητές για να κλείσουν σχολεία. Κάποιοι έχουν επιλέξει την πόλωση στα εκπαιδευτικά θέματα αλλά δεν τους βγαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου