Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πολύ σκληρή επίθεση σε Μητσοτάκη από Γιάννη Ραγκούση για τις επιλογές προϊσταμένωντου 2014


Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε o Γιάννης Ραγκούσης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ περί «κομματικού κράτους’ και αξιοκρατίας. Ο Γιάννης Ραγκούσης μέσω του Facebook επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας

«Δήθεν κόπτεται για τον κομματισμό ο κ. Μητσοτάκης. Αυτός που το 2014 κατάργησε τον πρώτο, στην ιστορία, νόμο αξιοκρατίας για την επιλογή των προϊσταμένων και των διευθυντών στη δημόσια διοίκηση. Ήταν ο Νόμος 3839 για τον οποίο πραγματικά ήμουν και ήμασταν υπερήφανοι. Καταλάμβανε το ιεραρχικό στρώμα 25.000 περίπου στελεχών. Αυτών που έχουν το λεγόμενο δικαίωμα υπογραφής. Στο Υπουργείο του, έφτασε στο χυδαίο σημείο να ξηλώσει γενικό διευθυντή με 1198 μόρια. Κι΄ αυτό για να διορίσει τον κολλητό του που ήταν τελευταίος με 898 μόρια. Να τον χαίρονται οι «άριστοι» …

ΣΧΟΛΙΟ:
ΓΙΑ  ΚΡΙΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, την περίοδο που ΚΑΙ στον ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ αυτά συνέβαιναν και φτιαχνόταν η ..... ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

Η προοδευτική μάχη με το βαθύ καθεστώς είναι η ώρα να δοθεί, με άξονα μια ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ που τόσο πολύ φοβάται.

Μια αναθεώρηση με κύριο άξονα την αποκομματικοποίηση του δημοσίου, το πελατειακό κράτος, την συγκάληψη των ευθυνών του πολιτικού συστήματος και την συνταγματική καθιέρωση της απλής αναλογικής είναι το μεγάλο ζητούμενο σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου