Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

"ΝΕΟ ΚΥΜΑ" ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΙΝΟΥ ΚΟΚΟΤΟΥ


Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης
για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.

«Νέο Κύμα» στη Ρεματιά: συναυλία με το μουσικό σχήμα του συνθέτη Λίνου Κόκοτου

Μια μοναδική μουσική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη Λίνου Κόκοτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλες και οι φίλοι της Ρεματιάς την Παρασκευή 20 Ιουλίου.

Η συναυλία που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης θα ξυπνήσει τρυφερές αναμνήσεις από την ένδοξη εποχή των πλακιώτικων μπουάτ και το «Νέο Κύμα» που ανέδειξαν πρωταγωνιστική μορφή τον Λίνο Κόκοτο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια όπως «Το Θαλασσινό Τριφύλλι», «Γειτονάκι μου», «Μικρό παιδί», «Κορίτσια με τα παντελόνια», «Το Δελφινοκόριτσο». Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν και τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του συνθέτη «Ανεμογυαλός».

Στη συναυλία θα συμμετέχει εξαμελής ορχήστρα ενώ θα τραγουδήσουν οι Νένα Βενετσάνου, Νίκος Ανδρουλάκης, Έλενα Γιώργου, Τάκης Κωνσταντακόπουλος.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου