Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Η Αφεντούλα Ραζέλη στη Ρεματιά: αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού και το ελληνικό τραγούδι

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης
για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.




Μια μουσική βραδιά με τραγούδια της μεγάλης ερμηνεύτριας του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, Βίκυς Μοσχολιού, και άλλα αγαπημένα τραγούδια σημαντικών ελλήνων δημιουργών, παρουσιάζει το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης η Αφεντούλα Ραζέλη. Μαζί της στο τραγούδι ο Γρηγόρης Κονούκλας.

Το πρώτο μέρος της συναυλίας είναι αφιερωμένο στη Βίκυ Μοσχολιού ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακούσουμε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Πάνου, Μητσάκη, Χιώτη, Τούντα, Καλδάρα, Παπάζογλου, Κορακάκη και άλλων δημιουργών καθώς και τραγούδια από τη δισκογραφία της Αφεντούλας Ραζέλη.

«Μεγάλωσα με τη μαγική δωρική φωνή της Βίκυς Μοσχολιού, η οποία με καθόρισε αισθητικά και μουσικά. Από πολύ μικρή, τραγουδούσα τα τραγούδια της» σημειώνει η Αφεντούλα Ραζέλη και μας υπόσχεται μια μαγική βραδιά με τα τραγούδια της αγαπημένης ερμηνεύτριας και όχι μόνο.

Την ορχήστρα αποτελούν οι:

Θανάσης Βασιλάς – μπουζούκι
Βαγγέλης Κονταράτος – κιθάρα
Σταύρος Καβαλλιεράτος – μπάσο
Αλέξανδρος Βαρανάκης – ακορντεόν

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου