Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

 
 

Σύμφωνα με έρευνα του VRILISSIA NEWS με τους αριθμούς ΚΑΕΚ του ΦΕΚ στο υπερταμείο για .... αξιοποίηση περνάει το πάρκο της ναυτικής βάσης (**), το θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο παιδότοπος της Αναλήψεως, 3 οικόπεδα στην περιοχή Κρασά και αρκετά στο - εκτός σχεδίου - Δάσος Θεοκλήτου.

ΣΧΟΛΙΑ:

ΣΧΟΛΙΟ 1:  Εμείς ανοίγουμε δρόμους , είμαστε οι πρώτοι που ερευνήσαμε το θέμα για το Χαλάνδρι και τώρα παρακολουθούμε και τι γίνεται γύρω μας για το μεγάλο θέμα του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της δημόσιας περιουσίας
Και βέβαια ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ την δουλειά άλλων, κάνουμε πάντα ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ και στους συναδέλφους που κοπιάζουν για να ενημερωνόμαστε όλοι.

ΣΧΟΛΙΟ 2:  Αν πάρουν τη Ναυτική Βάση οι δανειστές περιλαμβάνεται στο πακέτο της κατάσχεσης και εκείνη η μπουλντόζα με τον οδηγό της, εκείνον ντε που το 2001  την .... έσωσε τη ναυτική βάση από την ..... ΔΕΗ που θα έκανε εκεί το έγκλημα να βάλει υποσταθμό για να έχει ρεύμα το Βριλήσσι;
ή αυτόν θα τον αφήσουν οι δανειστές εδώ, αμανάτι;
Αν τον έπαιρναν μαζί πάντως ίσως περιορίζονταν η ζημιά.

ΣΧΟΛΙΟ 3:  Η Εφημερίδα των Συντακτών μας ενημέρωσε εχτές ότι το ΚινΑλ έριξε νερό στο κρασί του (ό,τι έχει μείνει τέλος πάντων) και έκαναν πίσω, αφήνοντας ανοικτό το σενάριο να στηρίξουν παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ κάποιους αυτοδιοικητικούς, ενώ στην αρχή έκαναν τσι μάγκες και φώναζαν ότι όποιος ΚινΑλίτης συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ θα θεωρηθεί προδότης και οχτρός του λαίκου κινήματος.

Και - πάντα σύμφωνα με το ρεποτάζ της ΕΦΣΥΝ - ήδη αποφασίστηκε να στηριχτεί εκ νέου ο νυν δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης από το ΚινΑλ στο Βριλήσσι.

http://www.efsyn.gr/arthro/stoihima-gia-kinall-oi-kalpes-se-perifereies-kai-dimoys

Ο Μανιατογιάννης προσπαθεί να έχει και ΚινΑλ και ΣΥΡΙΖΑ και μάλλον θα του κάτσει εν ελλείψει ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ εναλλακτικής.

Η τοπική κοινωνία όμως ξέρει ότι ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ για να αντιμετωπίσει τον Ντινόσαυρο - που έχει το χρίσμα της ΝΔ - στον δεύτερο γύρο.  
Αλλά ακόμα δεν θα σου πούμε τίποτα διότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου