Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΑΣΕΠ - 3Κ: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου θα οριστικοποιηθούν οι πίνακες των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ για την κάλυψη μόνιμων θέσεων στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.

Η απόφαση για νέα αναβολή της ανάρτησης των πινάκων αυτή ελήφθη από τη Διοίκηση του ΑΣΕΠ μετά την διαπίστωση ότι δεν είναι δυνατόν λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, οι οριστικοί πίνακες να ανακοινωθούν σε δύο δόσεις.

Έτσι, καθώς λόγω άλλων υποχρεώσεων της Ανεξάρτητης Αρχής, του περιορισμένου προσωπικού αλλά και των καλοκαιρινών αδειών, ο ουσιαστικός έλεγχος καθυστέρησε να ξεκινήσει (σ.σ. αντί για Ιούλιο, Σεπτέμβριο) αποφασίστηκε σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι στο ΑΣΕΠ να εμπλακούν, παράλληλα με τα καθήκοντά τους, στον έλεγχο της 3Κ/2018.

Η οριστιστικοποίηση των επιτυχόντων της 3Κ αποτελεί ένα κρίσιμο ορόσημο και για τον Χαλάνδρι και την υπηρεσία καθαριότητας για λόγους που θα αναλύσουμε τότε, παρά τις απόπειρες των παπαγάλων στο φατσομπούκι να μας "παρασύρουν" να μιλήσουμε πριν για να μας λένε "Κασσάνδρες".

Κασσάνδρες βέβαια δεν είμαστε, οι προβλέψεις μας βασίζονται ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - όχι σε οράματα και μαντικές ικανότητες.

Και το δεδομένο είναι ένα: ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ πάρει τους επιτυχόντες της 3Κ, συνυπολογίζοντας ότι μέσα στο καλοκαίρι όλοι σχεδόν οι συμβασιούχοι μετατράπηκαν με δικαστικές αποφάσεις σε παρατασιούχους (με προσωρινές αποφάσεις και μέχρι την οριστική εκδίκαση της διεκδίκησης μονιμοποίησής τους- δηλαδή σε κάνα δυο χρόνια, ίσως και περισσότερο) ο δήμος Χαλανδρίου θα βρεθεί με  πάνω από 300 εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Κακό είναι αυτό; θα πεις.
Δεν ξέρουμε, εσύ να αποφασίσεις με δεδομένο ότι η ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και έφερε ο Συμεών στο Δημοτικό Συμβούλιο υπολογίζει τις ανάγκες της υπηρεσίας - σε φουλ ανάπτυξη - στα 170 άτομα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - χωρίς μαντικ;eς ικανότητες, απλά με νούμερα:
Ή θα τρεναριστεί ο διορισμός των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ ίνα επιβεβαιωθεί ότι στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ίσων ευκαιριών δεν θέμε, είτε θα διοριστούν και θα πληρώνεις διπλάσιο προσωπικό από όσο χρειάζεται για την δουλειά.

Σόρυ που σου λέμε την πικρή αλήθεια.
Διότι θαύματα δεν γίνονται και ο Συμεών δεν έχει μαγικό ραβδί.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και ο λογαρισμός έρχεται σε εσένα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου