Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ - ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΚΡΗ




Σε χθεσινή συνάντηση του Άγγελου Νταβία με τον Θανάση Μακρή συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία του κ. Μακρή με την δημοτική κίνηση ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠOΡΕΙΑ δεν μπορεί να συνεχιστεί όσο είναι σε ισχύ η - εκτός πολιτικών ορίων της παράταξης - συμφωνία που έκανε προσωπικά ο κος Μακρής με την διοίκηση του δήμου Χαλανδρίου με την οποία του έχει παραχωρηθεί αποκλειστικά η xρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

Ο Άγγελος Νταβίας εξήγησε στον κο Μακρή ότι το θέμα της ίσης αντιμετώπισης όλων των δημοτών και φορέων και η σπίλωση συμπεριφορών προνομιακής αντιμετώπισης κάποιων "εκλεκτών"  που εμφανίζονται "πιο ίσοι από τους άλλους"  με προσωπική διαπραγμάτευση και σουλτανική επιλογή, χρησιμοποιώντας άλλοθι ευαισθησίας και τερτίπια είναι ταυτοτικό θέμα για την παράταξή μας και - εν όψει της προεκλογικής περιόδου - δεν θα απολογούμαστε εμείς για πρακτικές τις οποίες στηλιτεύουμε.

Το ιδιότυπο σχήμα που εφαρμόζεται στο Κάτω Χαλάνδρι, όπου  ένας δημόσιος αθλητικός  χώρος έχει παραχωρηθεί στην διαχείριση ενός απλού πολίτη  που υπέδειξε η ενορία, εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους και δεν μπορούμε να το υπερασπιστούμε ακόμα και αν ο διαχειριστής είναι μέλος της παράταξής μας και η απροκάλυπτη ψηφοθηρία και συγκέντρωση προσωπικών - οικογενειακών δεδομένων όσων παιδιών μετέχουν στο πρόγραμμα.  θα μπορούσε να μας γίνει εκλογικά χρήσιμη.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΛΛΙΩΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΚΗΡΎΞΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΊΣ, ούτε "κόλπο" για να πάρουμε εμείς αυτά που έχουν άλλοι και θεωρούμε ότι είναι λάθος όταν τα έχουν.

ΕΜΕΙΣ Ο,ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, ΔΙΚΑΙΟ που ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ". ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

Ο Άγγελος Νταβίας εξέφρασε την εκτίμησή του στον κ. Αθ. Μακρή και του είπε ότι αν απεμπλακεί από αυτή την εξωθεσμική εμπλοκή με την διαχείριση του ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, η θέση του στην παράταξη είναι δεδομένη αλλά μέχρι τότε του ζήτησε την παραίτησή του από την επιτροπή παιδείας του δήμου, όπου εκπροσωπεί την παράταξη.

Στην θέση του Θανάση Μακρή στην επιτροπή παιδείας σήμερα θα οριστεί εκπρόσωπος της παράταξής μας ο συντονιστής του Πράσινου Κινήματος στο Χαλάνδρι ,  Δημήτρης Λέρτας.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΚΡΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου