Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;

 

Εχθές το βραδάκι, στις 8, την ημέρα της γιορτής του πολυούχου Αγίου Νικολάου ήταν προγραμματισμένο το άνμμα του Χριτουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Χαλανδρίου και η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη.

Εχθές το απόγευμα - κατά τις 16.00 - και ενώ ένα ψιλόβροχο είχε σταματήσει και η πρόβλεψη στο meteo.gr για το χθεσινό βράδυ έδινε "συννεφιά και 8 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία ανακοινώθηκε από τον δήμο η "αναβολή της εκδήλωσης λόγω καιρικών συνθηκών".

ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ !!!!

Η εκδήλωση προγραμματίστηκε να γίνει αύριο Σάββατο στις 17.30 (!!!!!!) αφού προφανώς ο δήμαρχος είχε άλλο πρόγραμμα για μετά.

Πάλι καλά που δεν θα ανάψουν το δέντρο στις 12 το μεσημέρι, που είναι και .... μέρα.

Και επειδή η πρόβλεψη καιρύ για αύριο είνα ότι θα επικρατούν τα ίδια ...... ακραία καιρικά φαινόμενα με εχθές (συννεφιά με 8- 11 βαθμούς δίνει η πρόγνωση για αύριο) παίζει να ξαναναβληθεί.

Μέχρι να κάνει ..... λιακάδα και ξαστεριά.

ΥΓ 1: Πιθανολογώ βασίμως ότι άλλος ήταν ο λόγος της αναβολής, κάποια αστοχία στην προετοιμασία καθυστέρησε τον δήμο και αντί να πει το σουλτανικό γραφείο "σόρυ, συνδημότες, έχουμε πρόβλημα και θα αναβάλλουμε"  μας  έφταιγε πάλι ο κακός μας ο καιρός. Που δυστυχώς δεν ήταν όσ κακός θα θέλανε.

ΥΓ2: Μεγάλη πλάκα έχουν ρε συ οι LIKιστές μπαμπουίνοι της αυλής του Συμεών στο φατσομπούκι.
Βγαίνει και λέει ο αρχηγός "η εκδήλωση αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών" και τοι οπαδοί ου κάνουν "ΤΕΛΕΙΟ" και "LIKE".
ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ;;;;
Η ΑΝΑΒΟΛΗ;;;;;;

ΟΙ αντιδράσεις της σουλτανικής αυλής στο facebook είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου