Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ??????




Ν. 3852/2010 ..... άρθρο 74 παρ. 8

 «Όταν τα μέλη της οικονομικής ή της επιτροπής ποιότητας ζωής παύουν για οποιονδήποτε λόγο να είναι μέλη των αντίστοιχων δημοτικών παρατάξεων, εκπίπτουν αυτοδικαίως από την οικονομική ή την επιτροπή ποιότητας ζωής και αντικαθίστανται, σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου αυτού».

 Οι θεσμοί λάστιχο.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ που καθυβρίζουν όσους δεν υποτάσσουν τα πάντα στο πώς εκείνοι θα πάρουν τον μισθουλάκο τους, το επιδοματάκι τους, το κυλικείο τους ή τα εργάκια τους με ανάθεση.

ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ.


ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΠΡΑΒΟ,  ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ, τα οποία με χαρά θα υπηρετούσε - φαίνεται  - όλο αυτό το τσούρμο που ζητάει από τον Συμεών να αγνοεί όσους τολμούν να διατυπώνουν άποψη και κολακεύουν γλοιωδέστατα όσα ΨΩΝΙΑ ψηφίζουν τα συμφεροντάκια τους και την εξυπηρέτησή τους , πεινασμένοι για την "φατσομπουκική στήριξη" που προσφέρουν.

Γι΄ΑΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ (και τον αρχηγό τους άραγε?) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
  • ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ,
  • ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ.
  • ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Των μόνων Χαλανδραίων που τους επιδοτεί ο δήμος το ενοίκιο ΧΩΡΙΣ να έχει εγκριθεί ακόμα το ευρωπαϊκό πρόγραμμα που χρηματοδοτεί την δράση (αν εγκριθεί πολύ καλά θα κάνει). ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ!
  • ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΕ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ... ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΙΣΩ, ενώ όλοι οι άλλοι που τον έχουν πίσω, ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και θα πληρώνουν χωρίς έκπτωση αν είναι νόμιμοι. Και αν είναι παράνομοι θα τρώνε - βέβαια - πρόστιμο.
ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ!

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λειτουργεί με παράνομη σύνθεση από τις 11 Ιουλίου.όταν η Καρατζά διέγραψε τον Πέτρο Αναστασιάδη.

Θα έπρεπε ΑΜΕΣΩΣ να συγκληθεί το δημοτικό συμβούλιο για να αντικαταστήσει (ή να επανεκλέξει) τον Πέτρο Αναστασιάδη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Όμως οι θεσμοί για την διοικησάρα είναι λάστιχο.

ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΡΟ: Να συνδράμουν ΟΛΟΙ στον αποκλεισμό και την απαξίωσή μας.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου