Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ του ΠΑΚ


"Η άνευ λόγου Αυθαίρετη ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ των δύο Στελεχών του ΠΑΚ, Δαμιανού Βασιλειάδη (ΠΑΚ Δυτικής Γερμανίας) και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου (ΠΑΚ Ιταλίας) απέναντι από το «Μέγαρο Μουσικής» την Κυριακή 13.01.19 χωρίς κανένα πρόσχημα, αλλά στην ουσία λόγω της συμμετοχής τους στην «Επιτροπή για την διενέργεια Δημοψηφίσματος για την Συμφωνία των Πρεσπών», αναδεικνύει περίτρανα την σημερινή λειτουργία μιας Ελλειμματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η προληπτική Προσαγωγή στην Γ.Α.Δ.Α γνωστών ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, την δράση των οποίων γνωρίζουν όλοι όσοι «ασχολούνται με τα Κοινά», μας προβληματίζει, δημιουργεί ερωτήματα για την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας, δεν κάμπτει το Ηθικό μας..

-Οι Αγωνιστές του ΠΑΚ , σταθεροί διαχρονικά στον ΑΓΩΝΑ για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ- ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, έχουν εγγράψει παρακαταθήκες με την ανιδιοτελή παρουσία τους στην Δημοκρατική πορεία της Χώρας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Για μια Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για την πρόοδο και την προκοπή του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ.
Κοντά τα χέρια σας από τους Αγωνιστές!

Ο Αγώνας για την ΚΥΠΡΟ, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ πάει χέρι-χέρι με τον αγώνα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου