Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΣ Ο ΞΕΝΟΣ ΜΑΝΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ


Με γραπτή δήλωση του ο δημοτικός σύμβουλος Ιγνάτιος Παζαρλής – Ασούτης, του συνδυασμού του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του, ο Ιγνάτιος Παζαρλής-Ασούτης είχε καταλάβει ως πρώτος επιλαχών την θέση του εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου Γιώργου Χονδροματίδη.

Με την ανεξαρτητοποίησή του ο συνδυασμός του δημάρχου χάνει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, αφού έχουν ήδη ανεξαρτητοποιηθεί η δημοτική σύμβουλος Θάλεια Πορφύρη και ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Μουζάκης, έτσι μένουν 16 δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του δημάρχου και 17 της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητοι.

Η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Ιγνάτιου Παζαρλή-Ασούτη

«Σήμερα 16/01/2019 γνωστοποίησα στο Δήμο Βριλησσίων την ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη. Ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος θα συνεχίσω την πολιτική και αυτοδιοικητική μου δράση με βάση τις αρχές, τις πεποιθήσεις και κυρίως με το ό,τι επιβάλλει η συνείδησή μου για το καλό του Δήμου Βριλησσίων»

ΣΧΟΛΙΟ: Μακάρι να είχε γίνει νωρίτερα. Θα είχαν αποφευχθεί - ίσως - πολλές "φιγούρες καλαμοιππασίας" και θα του είχε βγει σε καλό.

ΠΗΓΗ: Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου