Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι συνεχίζει το Χαλάνδρι με την Λούλα Καρατζά που θα ηγηθεί της Λαϊκής Συσπείρωσης και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει λοιπόν να είναι μια ακυρωμένη δημοτική παράταξη όταν το δημοτικό συμβούλιο θα συζητάει για το μεγαλύτερο θέμα της πόλης ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ στο σχέδιο, αφού η Λούλα Καρατζά θα φεύγει από το συμβούλιο γιατί πήρε οικοπεδάκι.

Η Καρατζά έλεγε δεξιά και αριστερά ότι θα αποχωρήσει.
Μάλιστα κάποιοι την πίστευαν κιόλας.

Δεν την ξέρουν καλά και την πιστεύουν.
Εκτός αν απλά έκαναν ότι την πιστεύουν για να την προστατεύσουν, αφού έχουν υποχρέωση να προστατέψουν το γαλαζοπρασινολουλακί σύστημα στο Χαλάνδρι.

Η Καρατζά δεν μπορούσε να αφήσει χωρίς "ιδεολογική καθοδήγηση" το γαλαζοπρασινολουλακί κατεστημένο του δήμου ή μάλλον ό,τι έχει απομείνει από αυτό.

Και εξηγούμαστε: Όταν η υπόθεση της δωροληψίας από τον Κουράση, η συμφωνία των γραμματίων Ιωνά βρίσκεται πλέον στα χέρια της Εισαγγελίας, όταν η μήνυση Κουράση στον Νταβία για την οποία η Καρατζά κατέθεσε ό,τι είδε στον ύπνο της και όχι ό,τι έγινε, μπορεί να μπει στο αρχείο, όταν για άλλη μεγάλη υπόθεση που αφορά το τρίτο σκέλους, την πράσινη κορυφή του τριγώνου των Γαλζοπρασινολουλακί προσφάτως η άσκηση ποινικής δίωξης μετατράπηκε από "κατά παντός υπευθύνου"  σε άσκηση ποινικής δίωξης κατά δύο συγκεκριμένων κατηγορουμένων - ενός υποψήφιου Δημάρχου Χαλανδρίου και του πατέρα ενός πρώην δημοτικού συμβούλου για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, τότε η Καρατζά οφείλει να συνεχίζει.

ΟΛΟΙΜΑΖΙ πρέπει να υπερασπιστούν τα διαπλεκόμενα συμφέροντά τους που είναι σε κίνδυνο.

Η μάχη θα είναι ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.

Είμαστε εμείς και απέναντι δωρολήπτες, οικοπεδούχοι, οικοπεδοφάγοι, υπόδικοι, πλυντήρια, συκοφάντες,

Και κάποιοι που παριστάνουν τους κυανόκρανους θέλοντας να βρουν λύση ίσων αποστάσεων.
Δεν γίνεται αυτό. Δεν γίνεται να σβηστεί το παρελθόν με μια μονοκοντυλιά.

Εσύ με ποιους θα είσαι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου