Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΕΚ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Αυτό είναι το ιστορικό ΦΕΚ της ανακήρυξης των διατηρητέων του Χαλανδρίου που εκδόθηκε ύστερα από την ολοκλήρωση των ΣΥΝΘΕΤΩΝ διαδικασιών που απαιτούνταν να ολοκληρωθούν από την τεχνική και νομική υπηρεσία του δήμου Χαλανδρίου το 1997 και 1998.

Επιλογή, μελέτη αιτιολόγησης, απόφαση ΔΣ, ανάρτηση, ενστάσεις (που μνημονεύονται στο ΦΕΚ και έχει ενδιαφέρον να δώστε προσοχή), πιέσεις από ιδιοκτήτες, κληρονόμους κλπ, απόρριψη ενστάσεων, απειλές, παρεμβάσεις μέχρι την τελευταία στιγμή, ΠΟΛΕΜΟΣ του αντιδημάρχου με την ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΑ  αρμόδια υπάλληλο του ΥΠΕΧΩΔΕ που την τελευταία στιγμή έβαλε το χεράκι της υπέρ φίλου της και έκανε μια εξόφθαλμη κουτσουκέλα όταν έστειλε την απόφαση να γίνει ΦΕΚ.

Όπως μπορείτε να δείτε το ΦΕΚ ξεκινάει με τίτλο "ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ 25 διατηρητέων.

Αλλά όταν αυτά αναφέρονται .... είναι 24

ΕΝΑ "ξεχάστηκε" να αναφερθεί στο ΦΕΚ. Είναι ακίνητο στο κέντρο της πόλης που λείπει ενώ ήταν στην πρότασή μας για ανακήρυξη. Στην Ανδρέα Παπανδρέου.

(Δεν θέλετε να ξέρετε τι άκουσε από τον βρομόστομο αντιδήμαρχο Χαλανδρίου εκείνης της περιόδου. Είναι μία εξ αυτών που λένε χρόνια τώρα γύρω γύρω ότι ο Νταβίας είναι πολύ brutal και δεν μιλάει ευπρεπώς.( ...... ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!).
¨Ηταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος μετά, όταν συνταξιοδοτήθηκε.

ΥΓ: Οι δυσκολίες στην υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος δεν ξεκίνησαν μόλις έγινε ο Ρούσσος δήμαρχος ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (μπαίνοντας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου