Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ


Παρά τον αρχικό μας δισταγμό να αναλάβουμε τέτοιο βάρος μόνοι μας και βριζόμενοι σκαιά από τον δήμαρχο Χαλανδρίου - που ξεσπάθωσε εναντίον μας με αφορμή την πρωτοβουλία - η ΠΡΩΤOΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΤΗ ΠΟΛΗΣ αγκαλιάζεται από Χαλανδραίους όλων των ιδεολογικών καi πολιτικών ρευμάτων.

Γιατί Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ και το περιβάλλον - ΦΥΣΙΚΟ και ΔΟΜΗΜΕΝΟ - δεν έχει ιδιοκτήτες κε Δήμαρχε Χαλανδρίου.
Και δεν εκχωρείται αποκλειστικά σε κανέναν.

Η πόλη και η ταυτότητά της, η ιστορία της και το μέλλον της θα είναι πιο σίγουρη αν δεν είναι υπόθεση των πρωτοβουλιών, των συμφωνιών και των αντιστάσεων  ΕΝΟΣ αλλά είναι ΥΠΟΘΕΣΗ όλων των πολιτών της.

Λυπούμαστε που χαλάμε το μεσσιανικό αφήγημα των πέντε στελεχών της διοίκησης του δήμου  αλλά εμείς - και όπως φαίνεται και οι πολίτες του Χαλανδρίου - δεν έχουμε σκοπό να τους εκχωρήσουμε το μέλλον της πόλης εν λευκώ, να το διαπραγματεύονται πίσω από κλειστές πόρτες και να ιεραρχούν τις προτεραιότητες της τοπικής κοινωνίας μόνοι τους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Στους θεσμούς και στο πεζοδρόμιο.

Ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έσπασαν το εμπάργκο σε ό,τι ενοχλεί την δημαρχιακή αυλή και προέβαλαν την Πρωτοβουλία.

Η δημοσιογραφία στην πόλη θα απελευθερωθεί από τα δεσμά των σταλινικών.

Καλούμε και πάλι ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ, τους φορείς και τις δημοτικές παρατάξεις να αφιερώσουν μισή ώρα την Κυριακή για να είναι  η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΤΙΚΗ και μη ελεγχόμενη "παραταξιακά" από κανέναν περιλαμβανομένων και ημών που πήραμε την πρωτοβουλία.

Δεν θέλουμε να ελέγχουμε την Επιτροπή.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ .... ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου