Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΚΟΥΙΖ!

Το κέντρο των .... επισήμων στην χθεσινή παρέλαση με την κυβέρνηση και την συνδιοίκηση στον δήμο: Τσιρώνης, Ρούσσος, Χριστούλη, Λαδόπουλος - ένας με γυαλιά με τον Λαδόπουλο - Κόσσυβας (γυρισμένη πλάτη) κλπ.
Εδώ πιο κοντινό πλάνο! Πρώτη μούρη στο καβούρι. Δεν ενοχλήθηκαν άραγε οι διπλανοί του να πουν: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ, είναι θέση για τους ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ εκπροσώπους του λαού και της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ??
Από το επίσημο site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το πρόσωπο στην απάντηση του κουίζ.

ΚΟΥΙΖ 1: Υπάρχει κάτι κοινό στις δύο φωτογραφίες? 

ΕΠΑΘΛΟ: Ο ευρών κερδίζει οκτάμηνη σύμβαση στον δήμο.

ΚΟΥΙΖ 2: Γιατί τα φιλικά με τον Συμεών sites δεν έχουν βάλει ούτε μια φωτό από την χθεσινή παρέλαση και τον χώρο των επισήμων και η μόνη φωτό που βρήκαμε είναι από το site του επικεφαλής της ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ συνδιοικούσας τον δήμο παράταξης του Γιάννη Λαδόπουλου?
Γιατί ΚΑΝΕΝΑ καθεστωτικό μέσο δεν ανέβασε μια φωτό από τον χώρο των επισήμων της χθεσινής παρέλασης?

ΕΠΑΘΛΟ: Ο νικητής στο δεύτερο κουίζ κερδίζει σέξυ ποδίτσα για σεφ επιλογής του από τις παρακάτω





ΚΟΥΙΖ 3: Ποιος, ανεβαίνοντας στην εξέδρα των επισήμων και αντικρίζοντας στην ΘΕΣΗ ΤΟΥ στην πρώτη σειρά των επισήμων το θέαμα αυτό φώναξε "ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΚΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ", τον άκουσαν όλοι, κάποιοι χαζογέλασαν αλλά τελικά δεν πτοήθηκε κανείς, από τους .... δημοκράτες υποψηφίους?

ΕΠΑΘΛΟ: Το χρίσμα του ΚινΑλ για την επόμενη τετραετία. 

ΚΟΥΙΖ 4: Ποια ήρθε καθυστερημένα στον χώρο και άρχισε να φωνάζει για χρυσαυγίτες παίρνοντας την ειρωνική απάντηση από τον (αν)επίσημο του ΚΟΥΙΖ 3: "Πάλι δεύτερη έρχεσαι"?

ΕΠΑΘΛΟ: Ψευδομάρτυρα όταν τον χρειαστείτε για να κατηγορήσετε κανέναν αντίπαλό σας.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΙΖ και οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

ΥΓ: 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: 
Δηλαδή μόνο στα συλλαλητήρια πειράζει να είσαι μαζί με ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ; 
Το να τους κάνεις παράγοντες με το έτσι θέλω, δεν πειράζει?

Υπεύθυνος για την οργάνωση της παρέλασης και την ΕΙΚΟΝΑ του δήμου, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τον ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ και την τήρηση του πρωτοκόλλου ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ - σε έναν δημοκρατικό δήμο - ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡAIΤΗΣΗ ΤΟΥ!


Εκτός αν ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ κάποιου υπογείου ΟΛΟΙΜΑΖΙ, για .... ξέπλυμα.

ΝΤΡΟΠΗ!!!!

1 σχόλιο:

  1. Μόνο θλίψη για την κατάντια τους προκαλεί η προβοκατόρικη ανακοίνωση περί δήθεν ανοχής της δημοτικής αρχής σε συμμετοχή εκπροσώπων της χρυσής αυγής στην χθεσινή πσρέλαση.
    Τα συνειδητά ψέμματα και η ανοιχτή προβοκάτσια που επιστράτευσαν ορισμένοι αυτην την φορά οχι για τον ύμνο του ΕΑΜ,όπως το 2014,ούτε για την μετατροπή του Χαλανδρίου σε ...Β.Κορέα όπως το 2015 δείχνουν ότι δεν εχουν κανένα όριο στην προσπάθειά παλινόρθωσης των διοικήσεων που οδήγησαν την πόλη σε αδιέξοδα και με τους οποίους ανοιχτά συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια.
    Αλλά η καταγγελία για την δήθεν συμμετοχή εκπροσώπου της χρυσής αυγής στον χώρο των επισήμων της χθεσινής παρέλασης.Θα ήταν εξοργιστική,άν δεν ήταν τόσο αστεία η προσπάθειά τους να συνδέσουν την δημοτική αρχή Χαλανδρίου με την Χρυση Αυγή.
    Παραμένουν ωστόσο τα αμείλικτα ερώτηματα:
    Γιατί καταγγέλουν τον δήμαρχο και οχι την τοπική οργάνωση της ΝΔ που επέλεξε να εκπροσωπηθεί στην εορταστική εκδήλωση με εκλεγμένο μέλος της γραμματείας της,με το χρυσαυγίτικο παρελθόν?
    Πρός επιβεβαίωση,παραθέτω και την σχετική ανακοίνωση των εκλογών της τοπικής ΝΔ,,από τον Μάιο του 2018.
    Είναι δυνατόν η δημοτική αρχή να παρεμβαίνει και να επιλέγει τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων;
    Γιατί οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και της ΛΑΕ ξεπλένουν,την ΝΔ με την προβοκατόρικη επίθεσή τους στην δημοτική αρχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή