Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ...


Σε πολλούς - όχι βέβαια σε εμάς - στο Χαλάνδρι έχει προκαλέσει εντύπωση ο ξαφνικός έρωτας των ηγετικών πόλων των δύο πτερύγων των νεοδημοκρατικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων στο Χαλάνδρι που συγκρούονταν ή παρίσταναν ότι συγκρούονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος ως καλός και υπάκουος νεοδημοκράτης που περιμένει να αξιοποιηθεί μετά τις εκλογές σε κάποια κυβερνητική θέση ξέχασε τις α/πολιτικές διαφωνίες του με τον Γ. Κουράση και βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του σε κάθε εκδήλωση.

Τα βαθύτερα αίτια για τα οποία ξανασμίξαν τα αηδόνια είναι γνωστά σε όλους. Η άκρη του νήματος είναι στο Πεύκο Πολίτη.

ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ των περίεργων συμπεριφορών του κατεστημένου πολιτικού προσωπικού του Χαλανδρίου βρίσκεται στο Πεύκο Πολίτη.

Στις πρώην και τις επόμενες διαπλοκές του Πεύκο Πολίτη.

Εχθές - με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις με τίτλο "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" οι Γαλαζοπρασινολουλακί βρήκαν χώρο.

Χώρο που τους δίνει απλόχερα ο Συμεών με τις μεσσιανικές φαντασιώσεις του και το κατάντημά του. Με τις συμμαχίες του με ό,τι πιο αντιδραστικό και ιδιοτελές υπάρχει στο Χαλάνδρι.

Εχτές άκουσε να του λένε μπράβο που υλοποιεί το όραμα του συχωρεμένου του Γυφτόπουλου, το όραμa της ..... "αυτοεξυπηρέτησης" μέσα στην αίθουσα του απολογισμού, από τους ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ που είναι μαζί του.

Απέξω οι ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ έκαναν αντιπολίτευση στον Συμεών προβάλλοντας ..... την Λούλα και τους αγώνες της για το Χαλάνδρι.

"ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ", όπως επεσήμανε ο Ακατανόμαστος στον πρώην δημοτικό σύμβουλο Κώστα Δρίβα, γνωστό φίλο της Πλατείας.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ,  έγραψε ο Ακατανόμαστος.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ!

ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ!

Ή αλλιώς ..... το ΟΛΟΙΜΑΖΙταβρήκαμε ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ!

Καταλάβατε ή να κάνουμε και κακά μας?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου