Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΑΡΓΩ: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριήμερη Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα την "Ρεματιά"




Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριήμερη Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα την "Ρεματιά", που συνδιοργάνωσαν στα Βριλήσσια, ο Πολιτιστικός-Επιστημονικός Σύλλογος "ΑΡΓΩ", με τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης Χαλανδρίου.

Στην Έκθεση πήραν μέρος 19 ερασιτέχνες ζωγράφοι με 27 έργα τους, οι οποίοι αποτύπωσαν με τη δική τους εικαστική ματιά εικόνες της Ρεματιάς.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης ξεκίνησαν με ομιλία του ζωγράφου κ. Νίκου Οικονομίδη, σύντομο χαιρετισμό του Αντιδημάρχου Βριλησσίων κ. Αλέξη Μαυραγάνη και των προέδρων των δυο Συλλόγων κυρίας Μαρίνα Σμαραγδή και κ. Στέφανο Καμπά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε προβολή βίντεο με θέμα την Ρεματιά.

Την Έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα κυρία Σοφία Κορωναίου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων κ. Αλέξης Μαυραγάνης, καθώς και πολλές δεκάδες φίλοι και φιλότεχνοι των δύο Συλλόγων, αποκομίζοντας εξαιρετικές εντυπώσεις από τα έργα και την οργάνωση. Ευχαριστούμε όλους τους εικαστικούς που έλαβαν μέρος, όπως και τον Δήμο Βριλησσίων για την παραχώρηση της αίθουσας "Νίκος Εγγονόπουλος", στο πάρκο "Μίκης Θεοδωράκης" καθώς και την εξαιρετική φιλοξενία και υποστήριξη που μας προσέφερε όλες τις μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου