Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΣΠΡΙΔΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι, το έτος 1967, από οικογένεια με πολιτική βαρύτητα στο χώρο των κοινωνικών αγώνων, ελεύθερους επαγγελματίες και δραστηριοποιούμενους στο χώρο του εμπορίου, της οικοδομής και του μαρμάρου.
 Συναναστροφές με συμμαθητές, παρέες και φίλους στην Πλατεία Χαλανδρίου, στιγμάτισαν τα μαθητικά χρόνια, ενώ μαθήτευσα στο 1ο Λύκειο Χαλανδρίου, συμμετέχοντας στο 15μελες του Λυκείου, με συμβολή στις εκδηλώσεις του σχολείου μας, δημιουργώντας μουσική μπάντα, διοργανώνοντας σχολικές γιορτές για όλες τις σημαντικές επετείους. Αρίστευσα στο απολυτήριο Λυκείου, και σπούδασα Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιήθηκα ενεργά στο Πανεπιστήμιο στο φοιτητικό κίνημα, συμμετέχοντας στις μεγάλες διεκδικήσεις και αγώνες του φοιτητικού κινήματος στην περίοδο του 1986-1990.

Είμαι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, ελεύθερος επαγγελματίας, από το έτος 1994, μιλάω δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ιταλικά, έχω αναλάβει μεγάλες υποθέσεις με κοινωνικό αντίκτυπο και ενδιαφέρον, υποστηρίζω ως νομική σύμβουλος ίδρυμα παιδιών με ειδικές ανάγκες και νοητική στέρηση, και διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Συμμετείχα στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μου και είμαι ενεργό μέλος του ΔΣΑ. Καθημερινά βρίσκομαι στις επάλξεις της μαχόμενης δικηγορίας

Είμαι μέλος επίσης του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, με συμμετοχή σε αγώνες δρόμου, εθελόντρια σε ομάδες περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, και μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Ηλιάδη, γεωπόνο, υπάλληλο σε πολυεθνική εταιρεία γεωργικών φαρμάκων που εδρεύει στο Χαλάνδρι. Έχουμε δύο παιδιά, ο γιός μας απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου και η κόρη μας μαθήτρια της 2ης τάξης Λυκείου στη ΓΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου