Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ



Η ψευδομάρτυρας του Κουράση Λούλα Καρατζά, προσπαθεί να βγάλει την ουρίτσα της απέξω από τις πολιτικές ευθύνες που προκύπτουν για τους τρεις 'ηγέτες" του γαλαζοπρασινολουλακί κατεστημένου μετά την αποκάλυψη του καραγκιοζ μπερντέ που έχουν στήσει, κάνοντας από την  μια πλάτη - δια της απουσίας τους - στον Συμεών να περνάει ό,τι θέλει και παριστάνοντας από την άλλη (μαζί με τον Νταβία) τους αγωνιστάς υπέρ των δικαιωμάτων και των δικαίων των πολιτών τάζοντας στον κόσμο "λαγούς με πετραχήλια" .

Η αποκάλυψη των όσων έγιναν πριν μια βδομάδα, εν μέσω κινητοποιήσεων για το Πάτημα, στην οικονομική επιτροπή, αποκάλυψη των ίδιων των κατοίκων, έριξε και το τελευταίο φύλλο συκής.

Η Καρατζά νομίζει ότι είμαστε όλοι μπαμπουίνοι και αυτή είναι ξύπνια και πονηρή.

Και επιχειρεί τώρα, με ένα απίθανο αφήγημα προς όλες τις κατευθύνσεις να βγει από το κάδρο των ευθυνών.

Τι λέει;;

Λέει ότι εκείνη πήγε στην οικονομική επιτροπή αλλά ο Συμεών δεν την άφησε να μπει μέσα και κάτι τέτοια.
 Και ότι ήταν στον κάτω όροφο του δημαρχείου και μετά πήγε στον πάνω, αλλά η συνεδρίαση είχε τελειώσει πριν μπει μέσα και κάτι τέτοιες παλαβομάρες, που εμείς σήμερα θέλουμε να γίνουμε καθαροί: ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ!

Και όποιος τα ακούει να πάει να γραφτεί στη ΚΝΕ, όσων χρονών και να είναι.

Αν αυτά που λέει η Καρατζά, - ότι δηλαδή ο Ρούσσος φταίει που η Καρατζά δεν ήταν παρούσα στην οικονομική επιτροπή - ότι εκείνη ήθελε να μπει αλλά δεν την άφησαν - είχαν δόση αληθείας, γνωρίζοντας την Καρατζά - μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα είχε γίνει στο δημαρχείο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Και η Καρατζά θα είχε καταγγείλει το θέμα ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

Αλλά αυτό δεν έγινε.
Τώρα η Καρατζά θυμήθηκε να μας πει ότι πήγε στην οικονομική και δεν την άφησε ο Συμεών να μπει μέσα.

Η αλήθεια είναι άλλη και μάλιστα δεν έχει σχέση με το ΠΑΤΗΜΑ.

Η ένταξη του θέματος ΠΗΔ από τον Συμεών έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ εκείνος πρώτα "έστησε" την αντιπολίτευση των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ να μην μπορούν να είναι παρόντες στην συνεδρίαση.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ  ΜΕ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, τα ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ!

 Σε εκείνη τη συνεδρίαση του οργάνου (ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ) στην ΗΔ υπήρχαν δύο θέματα - ΤΖΙΖ - για το Πεύκο Πολίτη, που δεν είναι της ώρας να τα αναλύσουμε πολύ.

Ήταν η "αποδοχή δωρεάς" από την τράπεζα της Ελλάδος που έχει να κάνει με την μελέτη και το πώς θα προχωρήσει. 

6. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς εν ζωή, δύο οικοπέδων από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ήτοι των α) με ΚΑΕΚ 05147 0505007 επιφανείας 83,14 τμ και β) με ΚΑΕΚ 05147 0505004 επιφανείας 1.301,71 τμ, που βρίσκονται στο Ο.Τ. 666α και την υπογραφή σχετικής σύμβασης  και  ανάθεση στην δικηγόρο Αθηνών κ. Ευγενία Κακούρη του Παναγιώτη (ΑΜ ΔΣΑ 11600) της εντολής να συμπληρώσει τον φάκελο των δύο ακινήτων σε συνεργασία με την τεχνική και νομική υπηρεσία της Τράπεζας Της Ελλάδος και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου  και να καταρτίσει σχέδιο της συμβάσεως.

7. Λήψη απόφασης περί  αποδοχής δωρεάς εν ζωή, εδαφικής λωρίδας από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ επιφανείας 3.109,29 τμ στο Ο.Τ. 666β και την υπογραφή σχετικού προσυμφώνου  και ανάθεση στην δικηγόρο Αθηνών κ. Ευγενία Κακούρη του Παναγιώτη (ΑΜ ΔΣΑ 11600) της εντολής να συμπληρώσει τον φάκελο του ακινήτου σε συνεργασία με την τεχνική και νομική υπηρεσία της Τράπεζας Της Ελλάδος και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου  και να καταρτίσει σχέδιο της συμβάσεως.

Βεβαίως ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ δεν θα μπορούσε να πάει σε μια συνεδρίαση που ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ, την διαδικασία δηλαδή που ο ίδιος ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ όταν πήρε τα γραμμάτια!!!!

Και η Καρατζά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ να καταψηφίσει οτιδήποτε αφορά την ΜΕΛΕΤΗ του ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ.
Έχει άλλοθι το  ..... ΟΙΚΟΠΕΔΟ!

Ενώ ο Ανδρεόπουλος - επίσης βεβαίως - ως το "πράσινο" στο ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ σύστημα δεν την έχει χαλάσει ποτέ στον .... πράσινο Ιωνά.

Για την προκειμένη περίπτωση η αποδοχή της δωρεάς και η διευθέτηση που ετοιμάζεται με την τράπεζα της Ελλάδος για το μεγάλο θέμα του αν θα καταβάλει ή δεν θα καταβάλλει εισφορά σε γη και χρήμα - όπως όλοι οι ιδιοκτήτες - για την ένταξη του Πεύκο Πολίτη, δεν μπορούσε να πει η ΚΑΡΑΤΖΑ ότι "δεσμεύεται από το οικόπεδο και δεν μετέχει στην ψηφοφορία". Θα έπρεπε - με βάση τις κραυγές της - να καταψηφίσει.

ΟΠΟΤΕ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ για να τους δουλέψει τους μπαμπουίνους, η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!

Και ο σύντροφός της Συμεών, μπορεί να είναι πολύ άγριος με την αντιπολίτευση (σκόνη, πολλή σκόνη) αλλά όταν ακουμπάνε οι ευθύνες την .... συντρόφισσα, την - κατά δήλωση της - μέντορά του, δεν το παρατραβάει το σκοινί.
Αυτός βρίζει μόνο εμάς.
Άντε να βγει κανένας τριτοδεύτερος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ να πει καμιά κουβέντα για την Καρατζά.

Καταλάβατε ή θέλετε να κάνουμε και κακά μας Κυριακάτικα.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΆΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ της ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ διαπλοκής.

ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ και να απελευθερωθούν τα συλλογικά όργανα του δήμου ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! 

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου