Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Ευχαριστούμε καθεμία και καθένα από το 32,20% των συμπολιτών μας που τίμησαν με την ψήφο τους το σημαντικό έργο αυτής της θητείας.
Ευχαριστούμε επίσης, όσους από τους νέους η παλιούς υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, συνέβαλαν ώστε η προεκλογική αντιπαράθεση στην πόλη να διεξαχθεί με πολιτισμένο τρόπο, αναδεικνύοντας το έργο, τις υπαρκτές διαφορές και τις προτάσεις κάθε συνδυασμού για την επόμενη περίοδο.

Η πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά 11 ποσοστιαίων μονάδων από τον πρώην δήμαρχο κ Κουράση, η ισχυρή εκπροσώπηση με 13 έδρες της Αντίστασης στο νέο δημοτικό συμβούλιο, μας δίνει αυξημένη ευθύνη και αισιοδοξία για τη συνέχιση του έργου μας.

Η πολύπλευρη εκπροσώπηση όλων των απόψεων στο δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου, δημιουργούν νέα δεδομένα και ανάγκες προκειμένου να εξασφαλισθεί η συνέχεια, το απαραίτητο πνεύμα συνεργασίας και η αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, καλούμε κάθε συμπολίτη και συλλογικότητα που απεύχεται την επιστροφή της πόλης, στα χρόνια της αδιαφορίας, της αδράνειας και της εγκατάλειψης, να ενισχύσει αποφασιστικά την προσπάθειά μας να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.
Να στηρίξει με την ψήφο και την ενεργό δράση του, την Aντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου, εκλέγοντας δήμαρχο τον Σίμο Ρούσσο την επόμενη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου